Talia jest nierealna. Zrobiłeś jej krzywdębo biodra i tyłek wydają się przy tym przeogromne... fajna modelka
![]()
Szukaj
Talia jest nierealna. Zrobiłeś jej krzywdębo biodra i tyłek wydają się przy tym przeogromne... fajna modelka
![]()
"Nikon"
Po raz. Modelka ma nietypowa sylwetke i jej pupa jest dosc spora w porownaniu do reszty, co niektorych moze cieszyc.
Po dwa. Duzo zrobila tez poza, i umiejcowienie mnie z aparatem, bylem troszke na oczami a moze i wiecej. Do tego Cukierek byla pochylona odrobine do przodu i mila mocno wypieta pupe. Ja tylko odrobinke to poprawilemzeby kulo w oczy. Co do krzywdzenia to skutek byl odwrotny. Modelka zadowolona, znajomi uhahani, wiec nie jest zle
![]()
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
1. Świetna praca. Podoba mi się karykatura i luźne podejście, z jednoczesną porządną obróbką. Nieźle włoski wystylizowane, choć ich granica jakby ciut za miękka. Kontra wytknięta, tło może ciut bardziej bym jeszcze podkolorował, ale to tyle. Mnie brak tu jakiejś butelki Coca-Cola gdzieś. Albo wielkiego lizaka. W każdym razie jakiś odpowiedni gadżet i byłaby pełnia szczęścia - tak jest ciut za surowo po prostu.
2. Nie gada do mnie aplikacja tych płomieni przy ciele. Zbyt oderwane od ciała. Odrębne, może zbyt ostre i zbyt zamrożone w ruchu? Manipulacje to nie moja działka, więc musiałbym chyba wypróbować inne wersje by coś doradzić.Tło niezłe, ale bez blików raczej. Może ciut za mało w nim głębi - ale do wprawki ok.
Skontaktuj się z nami