Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Candy-datka :)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Candy-datka :)

Kurczaki, naprawde dlugo sie zastanawialem gdzie to upchac... Niby to manipulacja, niby bjuti, niby nawet troche portret... Ludzki stanik, i nietypowe zassania... Do tego sporo bazgrania... Ale chyba nawet wyszlo ... Odrobine odbilem od typowosci, wiec pewnie nie wszystkim sie spodoba.

Prosiłbym, jesli juz musiscie po psioczyc, o konkretne wskazowki, co byscie poprawili. Prawdopodobnie i tak nie bedzie mi sie chcialo do tego wracac, ale poczytam na przyszlosc na co zwrocic uwage.

Odrazu objasniam ze figura i nietypowe ksztauty wlasnie takie maja byc (to NIE jest nieudany experyment!

A tu, zeby nie bylo, ze to tak py-sy-ty-ryk i juz. Dla ciekawych to okolo 20 min roboty... Robione na szybko wiec nie podpisalem warstw (lenistwo!!!)

I setup-ik...

Od razu dodam, ze sesja to totalny spontan i nie wiedzialem co robilem. 0 swiatlomierzy, 0 logiki, ale wyszlo fajnie...
    Ostatnio edytowane przez bognik ; 05-01-2013 o 01:15 Powód: Poprawa adresów zdjęć.
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

proponuje zostawiać wewnętrzne dyfuzory w softboxowych kontrach wystarczająco podbije kontrast i podkreśli linie ale nie będzie aż takiej różnicy między głównym a kontrą

Domyślnie

rewelacja jak zawsze.
    bliki naturalne czy dodane w postprocesie?
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez militarius Zobacz posta
    rewelacja jak zawsze.
    bliki naturalne czy dodane w postprocesie?
    Dodane jako textura.

A tu jeszcze jeden experyment. Dzis bede robil foty zwyciezcow pewnego konkursu dla pewnego lokalu Szefo zazyczyl sobie fotek na stajl hell's kuchni, wiec postanowilem troszke pocwiczyc... Akurat to foto bylo otwarte

Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 06-01-2013 o 13:44
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Co do 2, to mam 3 uwagi (bo rozumiem, że na to liczysz):
    1. białka oczu zostawiłbym białe
    2. te bliki w tle są niepotrzebne
    3. najjaśniejsze partie pokolorowałbym trochę bardziej pod kolor płomieni
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Podoba mi się! Fajna modelka, ciekawy setupik, wyszło czystko i konkretnie. Takie studyjne zdjęcia lubię! Pozdrawiam!

Domyślnie

I o to chodzi.. konkretnie... Choc tak naprawde to tylko taki szybki trening, nic powaznego. Ale faktycznie nie zwrocilem uwagi na oczy...

Domyślnie

Jedynka jest świetna. Czołówka modelek jakie tu widziałem.
    http://rmn1.pl Sony i telefon.

Domyślnie

ładne dziewcze
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Mi się podoba! fajną talię jej zrobiłeś jedyne nad czym się zastanawiam to czy trzeba było taką mocną kontrę dawać
    NikonyD850, Z6, D810, i cała szklarnia...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów