Szukaj
mam wrażenie że wszędzie pogubiła się ostrość, chyba że to taki efekt...
a co do kadrów to szkoda że nie pokazałeś kalibru tych maszyn bo takie ujęcia nie robią na "niewtajemniczonych" wrażenia.
Pozdrawiam
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
A mnie oprócz numerków 1, 2, 3, nie otworzyły się żadne foty!? Czyżby usunięte???
Zdjecia sa widocznie, moze masz cos nieteges z przegladarką.
.
Tak; masz rację dzisiaj otworzyły się. Zaś co do fotek, to bardziej łąki i pola, zaś traktor stanowi na nich drobny "dodatek".
Pozdrawiam
Jezeli chodzi o kadrowanie, to najlepiej chyba 1 wypadla.Na 3 lekkie przesuniecie traktora w lewo, dobrze by zrobilo tej fotce.
Mało traktora w traktorze, jedynka jeszcze się w miarę broni - kolory i kadrowanie, 2 i 3 kosz. Powodzenia![]()
Amator
hmm 3 akurat jest kadrem całkiem ok.
Najlepiej wypadła 1 i 3. Numerek 2 wg. mnie niczym się nie broni ani światełka, ani niebado tego mało traktora za to dużo kurzuZ 1 i 3 wybrałbym 3. Lepsze światełko i niebo, ale dość mało naszego głównego bohatera widać, co mnie osobiście nie razi zbytnio. Ciekawy temat sobie wybrałeś, dość oryginalny, jak masz to nie krępuj się wkleić kolejne prace
![]()
1 jak dla mnie najlepiej , ale też mam wrażenie że coś jest nie "halo" z ostrością. 2 najsłabiej
Skontaktuj się z nami