Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Traktor

Domyślnie Traktor

Witam.. będę tutaj na forum wrzucał zdjęcia aby się od Was uczyć.. Mam nadzieje że Wasze rady mi się przydadzą.
    W tym czasie jest przestój więc zaczynam od tego co udało mi się uchwycić pod czas sezonu.

1

2

3

Domyślnie

mam wrażenie że wszędzie pogubiła się ostrość, chyba że to taki efekt...
    a co do kadrów to szkoda że nie pokazałeś kalibru tych maszyn bo takie ujęcia nie robią na "niewtajemniczonych" wrażenia.
    Pozdrawiam
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

A mnie oprócz numerków 1, 2, 3, nie otworzyły się żadne foty!? Czyżby usunięte???

Domyślnie

Zdjecia sa widocznie, moze masz cos nieteges z przegladarką.
    .

Domyślnie

Tak; masz rację dzisiaj otworzyły się. Zaś co do fotek, to bardziej łąki i pola, zaś traktor stanowi na nich drobny "dodatek".
    Pozdrawiam

Domyślnie

Jezeli chodzi o kadrowanie, to najlepiej chyba 1 wypadla.Na 3 lekkie przesuniecie traktora w lewo, dobrze by zrobilo tej fotce.

Domyślnie

Mało traktora w traktorze, jedynka jeszcze się w miarę broni - kolory i kadrowanie, 2 i 3 kosz. Powodzenia
    Amator

Domyślnie

Najlepiej wypadła 1 i 3. Numerek 2 wg. mnie niczym się nie broni ani światełka, ani niebado tego mało traktora za to dużo kurzu Z 1 i 3 wybrałbym 3. Lepsze światełko i niebo, ale dość mało naszego głównego bohatera widać, co mnie osobiście nie razi zbytnio. Ciekawy temat sobie wybrałeś, dość oryginalny, jak masz to nie krępuj się wkleić kolejne prace
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

1 jak dla mnie najlepiej , ale też mam wrażenie że coś jest nie "halo" z ostrością. 2 najsłabiej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów