Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Modra

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Modra

Jeszcze takie kadry z modrą.
    Zastanawiam się nad mocno ciemnym tłem... czy dyskwalifikują fotę ?

1. Zawstydzona

2.

3. Nastroszony bonus

Domyślnie

Zacznę od modraszki. Zbyt mocno we znaki daje się ostre światło, tworząc spore kontrasty na upierzeniu ptaka. To w dużej mierze dyskwalifikuje fotki bo kompozycyjnie i kadrowo jest dobrze
    Na sikorce ubogiej (lub czarnogłówce) ukryłeś cienie, co poprawia odbiór zdjęcia
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Zacznę od modraszki. Zbyt mocno we znaki daje się ostre światło, tworząc spore kontrasty na upierzeniu ptaka. To w dużej mierze dyskwalifikuje fotki bo kompozycyjnie i kadrowo jest dobrze
    Na sikorce ubogiej (lub czarnogłówce) ukryłeś cienie, co poprawia odbiór zdjęcia
    Kamil, tak wiem, że słońce jara za mocno, a ja je miałem z boku. Spróbuję powtórzyć te kadry w innym nieco ustawieniu (moim) - bardziej ze słońcem będę, co nieco zniweluje te rozpiętości. Ponadto postaram się wcześniej wstać
    a co z tym tłem ?
    dzięki za uwagi

pzdr
    Paweł.

Domyślnie

Z ciemnym tłem bywa różnie, niektórzy lubią Więc to nie dyskwalifikuje fotki, choć osobiście nie jestem fanem takich ujęć
    Cytat Zamieszczone przez Kelvin Zobacz posta
    ...
    Ponadto postaram się wcześniej wstać
    ...
    No i to jest słuszna myśl Teraz wschody słońca nie są tak wczesne jak w lecie i nie trzeba budzić się o 1:30 jak na kropiatkę
    Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Kamil dobrze prawi

3 najkorzystniej się prezentuje, przez to jasne tło.
    2 ma ciekawą kompozycję.

Powodzenia w Nowym Roku

Uprawnienia umieszczania postów