Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Paulina

Domyślnie Paulina

Witam.
    W sumie to dawno nic nie wstawiałem i nie jestem pewny czy teraz też dobrze robię ale co tam.
    Zdjęcie wykonane przy okazji robienia zdjęć makijaży w salonie kosmetycznym.
    Totalnie nie moja bajka jeśli chodzi o obróbkę, już dawno odzwyczaiłem się od PS-a i to co widzicie to jakieś próby które sam nie wiem jak odbierać ;(. No cóż zostawiam do oceny i siebie na pożarcie.
    Jedyny plus taki ze Paulina zadowolona i chętna na dalsza współpracę

Tomek

Domyślnie

jak dla mnie to nie ma w ogóle faktury skóry (za duży blur?) + włoski pod ustami i na brodzie jakaś faktura, co trochę dyskwalifikuje foto... ale tak to jest dobrze dobre światło i buzia modelki.
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Oj ten blur to nie jest dobra rzecz... To jest bardzo zła rzecz.

Domyślnie

Za S4INT... zdecydowanie za mocno wygładzenie skóry...

Domyślnie

Dzięki Panowie za szybki odzew
    Zdaje sobie sprawy z dość "extrymalnej" obróbki. Ale cóż jak już spłodziłem takie "dzieło" to i pokazałem.
    Nie ukrywam że dla mnie PS to czarna magia, pokochałem LR i od roku działam tylko na nim. Z drugiej strony chciałbym się podszkolić w ps-e i zacząć radzić sobie z podobnymi zdjęciami.
    Ehh chyba bez poświecenia kolejnych setek godzin nad kompem i ps-em się nie obędzie
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

To na początek można spróbować np tak: http://papierkowski.blogspot.com/sea...&max-results=1... i regulować efekty wygładzania kryciem warstwy...

Domyślnie

Modelce pewnie się podoba ale cera owszem troszkę za sztuczna ...
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

za tak mocne zblurowanie to nie nie nie i nie mówię ... poszukaj metod wygładzania ale z zachowaniem struktury cery, będzie dużo fajniej
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vienko Zobacz posta
    modelka pierwsza klasa
    Tak Paulina to wyjątkowa dziewczyna.
    W ciągu tygodnia mam nadzieje uda nam się zrobić sesję plenerową. Pomysł juz jest, jak tylko nie skopie tematu to pokaże co mi się udało wykrzesać z siebie i Pauliny.
    Obiecuję tym razem nie blurować

Pozdrawiam
    Tomek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów