Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Problem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KSIĘŻAK Zobacz posta
    Fachowcy stwierdzili że u nich gada na 2 zestawach bez zastrzeżeń.
    Odsyłają. Może krasnale pod nieobecność serwisantów w nocy poprawili działanie Zobaczymy
    No patrzcie, to jak z Leicą, która wieki temu jakis gość odesłał do Leicowego serwisu, bo przestała działać. Wymienili mu na nową, stwierdzając, że wg nich nadesłany uszkodzony aparat wcale nie był zepsuty. Może to samo u Nikona.

Domyślnie

Zawlokłem cały komplet ,który użytkuję. Pan siedzący w serwisie za ladą pomimo tłumaczenia nawet nie kwapił się do sprawdzenia zestawu. Przyjął konwerter do naprawy i tyle. Potem rozmawiałem z serwisem telefonicznie, bo naprawa ekspres przez NPS stwierdzili że telekonwerter u nich gada bez problemu. Poprosili o ponowną dostawę kompletu do wglądu dla serwisanta.I teraz sobie zadaję pytanie czy nie można było tego załatwić przy pierwszej wizycie, co z moimi kosztami dojazdu do Serwisu no i straconym czasem. czekam na zwrot kurierem,za który znowu muszę chyba ponieść koszty
    Księżak

D3s Nikkor 50/1.4, 24-70/2.8, 200 2.0 VR sabinka 900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KSIĘŻAK Zobacz posta
    czekam na zwrot kurierem,za który znowu muszę chyba ponieść koszty
    Jeśli się nic nie zmieniło od 2006 roku, to niestety tak. Wtedy też dostałem zwrot mojego Nikona po naprawie, a za kuriera musiałem zapłacić 39 zł. Może mają teraz tańszą firmę przewozową?

Domyślnie

To ten telekonwerter chcesz sprzedać na naszej giełdzie?
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 17-01-2013 o 19:39

Domyślnie

W rzeczy samej. Wrócił cały i zdrowy z ekspertyzą o idealnym stanie po testach na trzech podobnych zestawach.
    Chyba krasnale naprawiły, bo u mnie tyż zagaduje.
    Sprzedaję ponieważ nabyłem TC 17 EII i nie ma sensu trzymać dwóch
    Księżak

D3s Nikkor 50/1.4, 24-70/2.8, 200 2.0 VR sabinka 900

Domyślnie

tez mialem problemy z dwojka, AF przy fotografowaniu w pionie swirowal, dziwne bo przez rok dzialal dobrze. Co bylo przyczyna pewnie sie juz nie dowiem bo zgubilem TC w Axalp
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów