Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Na głowie

Domyślnie

pomysł bardzo ciekawy najlepszy kadr to 1
    Szkoda że na jakimś nie widać całego autka

Domyślnie

Fajny secik! Szkoda że ostrość się zgubiła na 3. Fryzura mistrz z jednej strony szkoda że auto nie ejst pokazane w całości na żadnym ze zdjęć z drugiej zaś chodzi o modelkę a nie o auto. Zastanawiam się jak by to wyglądało jak by auta nie było w ogóle.

Domyślnie

mam tez inne zdjecia na ktorym widac caly samochod ... jedno daje pozniej

Domyślnie

Co mi się podoba? Te dziury w ścianie nawiązują do fryzury podoba mi się całość, dobre prace gratki! : )
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Mi się bardzo Czernie podobaja na wszystkich klatkach, Gratki bo mało kto potrafi zrobić dobra czerń! Po za tym kosmos )) !
    FX

Domyślnie

niezły skok jakościowy od tego co było prezentowane wcześniej.., czekamy na więcej
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Fajna miejscówka, stylizacja, modelka, ale niestety kompletnie mi nie pasuje ten samochód... Nie wnosi nic ciekawego, nie jest jakimś super autem by go podziwiać, ot dobry sedan. Wykluczyłbym albo modelkę albo to autko i byłyby dwie niezłe sesje. Jeśli miałbym wybierać to numerek cztery najbardziej mnie przekonuje. Pozdrawiam!

La
    Gość

Domyślnie

szkoda tylko roznych kolorow wlosow nie pozostawiajacych zludzen co do dlugosci

Domyślnie

No nawet niegłupie, fajne, a te włosy..no to teraz opowiadaj jak to było z tą fryzurą :P
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów