Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Paulina

Domyślnie Paulina

Witam wszystkich,

poddaję od ocenę jedno zdjęcie z sesji mam nadzieję na konstruktywną krytykę.

Pozdrawiam

Mariusz

Domyślnie

Szkoda, ze nie zaswieciles niczym tyl/bok bo wyszlo troszke plasko. I troche chyba nie ostro. Ale poczekaj na forumowiczow z wiekszym doswiadczeniem bo ja to amator Pozdrawiam

Domyślnie

witam
    jk dla mnie modelka świetnie, ale drugi plan niedokładnie "wymalowany" na czarno, a i maskowanie w oklolicy czubka głowy też niedokładnie (taka moja opinia)
    pozdr

Domyślnie

Obrobka to jakis koszmar, szczegolnie to malowane tlo w okolicach modelki.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Coś w tym świetle jest, że przyciąga uwagę, może to "anielska" uroda modelki... Kadr, trochę nie bardzo, poucinane ręce...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

kadr nie taki, dół zaciachany za mocno a na górze miejsca ilość nie adekwatna do dolnego ciachnięcia IMHO
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

dziękuje za komentarze co do maskowania nie zauważyłem późno było jak obrabiałem i wstawiłem, co do kadru to stałem z boku jako pomocnik i nie miałem zbyt wielkich możliwości odejścia dalej a robiłem 50 1.8 D a przede mną wisiały żaluzje ale dziękuję za zwrócenie uwagi na istotne rzeczy w zdjęciu jak poprawię wstawię jeszcze raz do oceny.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów