Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 59

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Dla mnie najlepsze jest zdjęcie nr 4 - ze względu na to że najbliższe jest temu co jest istotne w reportażu filmowym.

co masz na mysli mowiac reportaz filmowy i jak to sie ma do zdjec portretowych wrzuconych do dzialu portret?

co do trafiania w punkt na 1.4 to nie mam zadnego problemu z trafieniem nawet w dynamicznych scenach
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    co masz na mysli mowiac reportaz filmowy i jak to sie ma do zdjec portretowych wrzuconych do dzialu portret?

co do trafiania w punkt na 1.4 to nie mam żadnego problemu z trafieniem nawet w dynamicznych scenach
    No cóż - filmowy reportaż/dokument opiera się na scenach ( gdzie czasem czuć obecność kamery czasem jest ona tylko obserwatorem) ale istotą obrazu jest zdarzenie które możemy zaobserwować. Przyznasz że pomiędzy zdjęciem 4 a resztą jest różnica? 4ka jest dla mnie bardziej filmowa niż fotograficzna

Domyślnie

Przyznam ze jest roznica
    Zreszta jezeli watek bedzie zyl to jeszcze nieraz pokaze jak dla mnie szerokim pojeciem jest slowo portret
    Road to Manila

Domyślnie

Mi podoba się dwójka i piątka. Nie napiszę że bardzo - bo troszkę martwi mnie ta trzycyfrowa numeracja przy Twoich zdjęciach. Może skali zabraknąć...
    Chyba nie jestem jedyny który mimo wszystko czeka na więcej??

Domyślnie

Wszystkie świetne jak zwykle. Chętnie zobaczę kolejne z tej serii. Takich chętnych jest znacznie więcej, ale mało kto komentuje co widać po ilości odsłon wątku.

Domyślnie

Kurczę Bardzo dobre. W każdym coś jest.
    Ostatnie rewelacja.
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

To zdjęcie z kurą jest świetne poprostu.
    Ale chciałbym zapytać o zdjęcie 006.
    Otóż chłopcy w czerwonych spodenkach mają bardzo jasne tułowia względem bardzo ciemnej twarzy i nóg. Najbardziej jest to widoczne u bardziej oddalonego chłopca, szczególnie - głowa/szyja i reszta. Zastanawia mnie czym to jest spowodowane. Niedopatrzenie czy coś innego?
    red light, dark room...

Domyślnie

odpowiedz jest prosta - swiatlo
    Road to Manila

Domyślnie

A można gdzieś te zdjęcia obejerzeć, że się tak wyrażę, w kupie? Jakiś blog coś ten? Ogólnie rewelacja!

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów