Szukaj
No cóż - filmowy reportaż/dokument opiera się na scenach ( gdzie czasem czuć obecność kamery czasem jest ona tylko obserwatorem) ale istotą obrazu jest zdarzenie które możemy zaobserwować. Przyznasz że pomiędzy zdjęciem 4 a resztą jest różnica? 4ka jest dla mnie bardziej filmowa niż fotograficzna![]()
Przyznam ze jest roznica
Zreszta jezeli watek bedzie zyl to jeszcze nieraz pokaze jak dla mnie szerokim pojeciem jest slowo portret
Road to Manila
Mi podoba się dwójka i piątka. Nie napiszę że bardzo - bo troszkę martwi mnie ta trzycyfrowa numeracja przy Twoich zdjęciach. Może skali zabraknąć...
Chyba nie jestem jedyny który mimo wszystkoczeka na więcej??
Wszystkie świetne jak zwykle. Chętnie zobaczę kolejne z tej serii. Takich chętnych jest znacznie więcej, ale mało kto komentuje co widać po ilości odsłon wątku.
KurczęBardzo dobre. W każdym coś jest.
Ostatnie rewelacja.
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
To zdjęcie z kurą jest świetne poprostu.
Ale chciałbym zapytać o zdjęcie 006.
Otóż chłopcy w czerwonych spodenkach mają bardzo jasne tułowia względem bardzo ciemnej twarzy i nóg. Najbardziej jest to widoczne u bardziej oddalonego chłopca, szczególnie - głowa/szyja i reszta. Zastanawia mnie czym to jest spowodowane. Niedopatrzenie czy coś innego?
red light, dark room...
odpowiedz jest prosta - swiatlo
Road to Manila
A można gdzieś te zdjęcia obejerzeć, że się tak wyrażę, w kupie? Jakiś blog coś ten? Ogólnie rewelacja!
Skontaktuj się z nami