Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Dreamy

Domyślnie

Tak jest, reklamowe.
    I to jest w sumie taki pomysl na reklame perfum...to zielone to duuuza butelka Lolity Lempickiej
    Ostatnio edytowane przez aboutalithium ; 03-01-2013 o 19:25

Domyślnie

Bardzo ładnie zrobione.
    Widać "inny" - ciekawy styl.
    Dobre światło. Wszystko na tak.

Domyślnie

Jest przyjemne dla oka, delikatne i kobiece. Nie podobają mi się dwie rzeczy - obróbka twarzy, jest dość płasko i bez szczegółów, a druga rzecz to konkurujące ze sobą dwie płaszczyzny - modelka i to coś. Moim zdaniem modelka jest tutaj zepchnięta na plan dalszy, przez bardziej ostry i z wieloma szczegółami pierwszy plan. Trochę się to gryzie według mnie, ale być może miało to tak wyglądać. Ogólnie jest naprawdę ładne, świeże i przyjemne w odbiorze. Pozdrawiam!

Domyślnie

Oba świetne.

Detale. Na pierwszym dziwnie wyszło oko z tyłu. Jakby rozmycie plus rozjaśnienie tam coś razem nakombinowały. Bliższe oko ciut za mocno wyeksponowane względem gładkiej skóry - kontrast daje wrażenie sztuczności. W konwencji mieści się dosłownie na styk.
    Bonus już bez takich problemów. Bardziej kadr minimalnie na siłę oraz ciut ciemniejsze tło bym widział. A modelka zapiera dech w piersiach.

Domyślnie

Bonus jest świetny kolorystycznie i światło OK, jakbym miał się na siłę przyczepić do czegoś to - kolor zębów - jakby je trochę rozjaśnić szczególnie 2,3,4.

Domyślnie

Ja juz na 1 psioczyl nie bede... Wystarczająco powiedzieli przedmowcy. Jakos mi nie wpadla w oko. Za to bonus ladny, ale jakis taki balagan i cięcie jakes dziwne, spotegowane ramka. Mam uprzedzenie chyba do takich ramek, bo to wyglada jak by fotograf na lenia chcial cos ukryc... Ogolnie ladnie, ale tylka nie urywa...
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 17-01-2013 o 23:48 Powód: "ciencie"
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Miłe w odbiorze, klimatyczne- jak dla mnie.
    1 i 2 Super.

Domyślnie

Ładnie, cieplutko i mięciutko. Pasuje do działu. Dobre światło lekko stonowana kolorystyka. Trochę małe i nie jestem pewien czy ostrość złapałeś na motylku czy na oczach, ale ogólnie pozytywnie odbieram te prace.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów