Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Domyślnie

bardzo ciekawe szkło, ciekawe czy pojawią się też szkła typu 300/2.8 z takim bajerem

ciekawe jak to będzie działać, no i jaka cena

Domyślnie

Zapowiada się świetnie !
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Rewelacyjny patent! Takie coś poproszę do 300 2.8 i będę wniebowzięty robiąc piłkę nożną Jedno szkło i załatwione wszystko, przy lepszym obrazku niż N200-400
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Przyznam że patent niezły. To wybrzuszenie z boku wskazuje na umiejscowienie chowanego telekonwertera i to mi się chyba najbardziej w tym szkle podoba. Mega szybka zmiana ogniskowej bez bawienia się w kręcenie bagnetem.
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    ciekawe jak to będzie działać, no i jaka cena
    tam na fotce widac wybrzuszenie, wiec pewnie grupa soczewek sie wysuwa i wsuwa

pytanie tylko jak to bedzie pracowalo w praktyce - znaczy sie jakosc optyczna

Domyślnie

pytanie jest nie o to, czy lens bedzie ostry, bo tu nie ma dwoch zdan, ze bedzie (co jak co, ale tego Canon nie spartoli).
    pytanie jest o to, czy starczy nerke czy trzeba bedzie jeszcze rower sprzedac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    pytanie jest nie o to, czy lens bedzie ostry, bo tu nie ma dwoch zdan, ze bedzie (co jak co, ale tego Canon nie spartoli). pytanie jest o to, czy starczy nerke czy trzeba bedzie jeszcze rower sprzedac...
    ze gole szklo bedzie ok to nie watpie, ale jakosc z TC nadal mnie ciekawi... ja wiem, ze to supertele... ale przewinely sie przez moje rece wszystkie ze stajni N i pokusze sie o stwierdzenie ze zoom jednak najmniej sie lubi z TC z nich wszystkich oraz ze 200-400 w porownaniu ze stalkami tez ma wady... choc oczywiscie nie sa to dylemtaty pt dobrze czy zle, a raczej miedzy
    dobrze a bardzo dobrze, ale jednak sa

innymi slowym nie watpie ze to bedzie dobre szklo, ale ciekaw jestem raczej jak dobre
    Ostatnio edytowane przez kichu ; 07-02-2011 o 22:54

Domyślnie

@ kichu

wybrzuszenie widziałem, chodziło mi "jak to będzie działać" w sensie jakości

na pewno jest to jakiś kompromis, ale ja spodziewam się dobrej jakości obrazka

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów