Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Reportaż z Cieszyna...

Witajcie,

Kilka fotografii wrzucam tu na forum, a pozostała część dla chętnych na blogu: http://www.blog.radziszewski.eu/2012...-dwor-cieszyn/

standardowo 2xD700,T17-35mm, N28mm 1.8 ,N35mm 1.8, N85mm 1.4, a po zmroku również i SB-800

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Pozdrawiam,
    Radek Radziszewski

Domyślnie

Krzywo, krzywo, krzywo...

PS. Wspominałem już, ze krzywo?
    PS2. Część dziwnie kadrowana, poobcinane nogi itd

Domyślnie

nie rozumiem kolegi wyżej, ale to chyba ten typ człowieka.... nie będę kończyć.

Dla mnie chyba Średniawy set. Wrzucałeś tutaj na forum jak i na blogu lepsze ale wiadomo zdarzają sie lepsze i słabsze. Takie moje zdanie.

Pozdrawiam
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziadzior Zobacz posta
    Wrzucałeś tutaj na forum jak i na blogu lepsze ale wiadomo zdarzają sie lepsze i słabsze. Takie moje zdanie.

Pozdrawiam
    dokładnie. ale ten też lubię więc dodałem.
    thx za opinie

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Mi się podoba bez pseudo artystycznych masek ratujących zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hipcio_stg Zobacz posta
    Krzywo, krzywo, krzywo...

PS. Wspominałem już, ze krzywo?
    PS2. Część dziwnie kadrowana, poobcinane nogi itd

Fotki faktycznie są minimalnie krzywe, chodzi o linie horyzontu, jest ona po prostu lekko skrzywiona i ludzie lecą albo w lewo albo w prawo. Ale no... nie ma tragedii.

Natomiast kadrowanie na niektórych fotkach to na serio... bardziej spierniczyć się nie dało. (blog-mowa np. o 3 kobietach na różowo w kościele - centralny pstryk, przekrzywiony horyzont i idealnie stopy upier.... To dziewczyny chodziły za butami z pół roku, a Ty to obciąłeś

Jeśli chodzi o sesję, to te z teatru fajne, ale te między drzewami w parku to fantazja Cię nie poniosła-> trzeba było zabrać ich gdzieś w las, do stodoły, no nie wiem... dla mnie te z parku takie po prostu.
    I pasowałoby aby Pani Młoda miała jakieś portreciki centralne, bo fotogeniczna bardzo.

Ale suma sumarum=> jest dobrze. Trzeba popracować jeszcze nad kadrowaniem, trzymaj horyzont -> po prostu nie przekrzywiaj aparatu. Albo przy obróbce po prostu ten minimalny przechył koryguj.

Całość oceniam na 6.8/10
    Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 28-12-2012 o 10:55
    "Nikon"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta

[...] Całość oceniam na 6.8/10 [...]
    No, i taką precyzję w ocenie punktowej lubię!

Domyślnie

mi się podoba to co masz na blogu
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów