Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Samanta

Oszczędny w słowach
    Miasto
    wielkopolskie

Domyślnie Samanta

Witam,
    właśnie zaczynam swoją przygodę z portretem, dlatego wszelkie Wasze wskazówki będą dla mnie bardzo istotne, nawet te, a może przede wszystkim te, które Waszym zdaniem dotyczącą oczywistych kwestii. Jestem świadomy tego, że prezentowane zdjęcia bardzo odbiegają poziomem od zamieszczanych przez innych forumowiczów- wahałem się czy to dobry pomysł, ale jak inaczej się uczyć jak nie od bardziej doświadczonych osób, które będą chciały poświęcić chwilkę

Pozdrawiam i przedstawiam Wam Samantę

1

2

3
    NIKON D

Domyślnie

dobrze, że ostrość jest tam gdzie powinna i tyle.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Jak dla mnie, najlepsza chyba 1-ka, na niej najdłużej się zatrzymałem...

Jeśli chodzi o 2 i 3 zbyt ciasno kadrowane, brakuje im odrobiny oddechu. Modelka ma piękne oczy, lecz szkoda tych cięć - na 2-ce ucho, na 3-ce włosy. IMO trochę szersze kadry byłyby ciekawsze, ale to tylko moje zdanie....

Domyślnie

Tak rozszerzone źrenice to miałem kiedyś po wizycie u okulisty i atropinie...

Domyślnie

Zdjęcia są trochę "ciężkie", to przez głowę schowaną w ramionach, staraj się bardziej "wyciągać" modelkę, pokazać jej szyję...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 28-12-2012 o 00:49 Powód: int., pis. (Jej--->jej)
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Oszczędny w słowach
    Miasto
    wielkopolskie

Domyślnie

może takie, troche szerzej no i bw- zaczynam próby z konwersja

dzięki za dotychczasowe podpowiedzi
    Pozdrawiam

NIKON D

Domyślnie

tak na moje oko to modelka ma piękne soczewki a nie oczy