Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Droga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    Nie no ok ale matrycy mi nie podałeś ...
    O! ...mam nadzieję, że żartujesz sobie i chodzi Tobie o rodzaj filmu jaki był w użyciu.

Duży plus dla Autora, za dobre przechowywanie negatywu.
    Foty całkiem przyjemne, z trójki można by wycisnąć troszkę więcej, bardzo mi się podoba.

[Autorze, pewnie patrząc na 2 i 10 serducho szybciej bije, co nie (zresztą na wszystkie chyba )? I to jest power analoga, takie foty są "nieśmiertelne".]

Pozdrawiam! =]
    Ostatnio edytowane przez Adam Majchrzak ; 26-12-2012 o 14:03

Domyślnie

No o film właśnie pytałem.
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

No Ruppel jest świetnie, uchwyciłeś "coś" co bezpowrotnie nam umknęło a również fascynowało...nie zawsze chodzi o jakość ale przede wszystkim emocje których tu nie brakuje !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Patrząc na nie dzisiaj, niejedna łza sie w oku kręci. Filmy to głownie Fuji 100 i jakas Agfa 400. Kodaki były wtedy poza zasięgiem.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-12-2012 o 00:01 Powód: nie tapamy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    No Ruppel jest świetnie, uchwyciłeś "coś" co bezpowrotnie nam umknęło a również fascynowało...nie zawsze chodzi o jakość ale przede wszystkim emocje których tu nie brakuje !
    Wiesz, oglądam piękne zdjęcia tutaj innych Autorów. Brakuje mi właśnie w nich analogowego "zęba", tych rys, szumów, nieostrości i braku detali w cieniach to już jednak głębsza i jak ta rzeka dyskusja. Jak porównuje swoje dzisiejsze zdjęcia, to zdecydowanie skłaniam sie w stronę analoga, chyba ze miałbym takie umiejętności, jak inni krajobrazowcy tu obecni.
    Ostatnio edytowane przez Ruppel ; 26-12-2012 o 16:11

Domyślnie

Ruppel gratki! Zdjęcia mają swój klimat i zatrzymują na dłużej. Brakuje mi takich zdjęć na forum. Sam chciałem wrócić do analoga, kupiłem starego Zenita z sześć lat temu i też zabrałem go w Tatry. Okazało się że był uszkodzony i z pamiątek nici. Z tego wkurzenia poleciał do zsypu - i co teraz żałuję, razem z podpiętą 50-tką... Zniechęciłem się, kupiłem cyfrę, ale dalej myślę o analogu. Nie wiem, może stary jestem, ale czuję sentyment to tego obrazka.
    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się. Zarobiony jestem.

Domyślnie

Wrzuciłbym coś jeszcze, ale 10 max podobno można. Szuflada głęboką się okazała

Domyślnie

opróżniaj tę szufladę i nie gadaj tyle
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Ok, to lecę dalej.
    11. Zachodnie Tatry - Pasmo 52km granią, piękna trasa
    12. - to już chyba prezentowałem.
    13. Najpiękniejsza Dolina w Tatrach jak dla mnie
    14. - Zdecydowanie niekorzystne cięcie, jak na góry, ale za nisko stałem i tak wyszło
    15. Czerwone wczesną wiosną
    16. Jak powyżej
    17. Zimowe podejście pod Giewont
    18.Świnica w drodze
    19. Auto sprzed ponad 2 dekad...
    20. Auto sprzed ponad 2 dekad...

Domyślnie

Bajka. W tamtych czasach pewnie nie było jeszcze tyle stonki co teraz... Można wywnioskować z tych zdjęć że miałeś góry tylko dla siebie
    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się. Zarobiony jestem.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów