Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: pierscionek

Domyślnie

Całość ciekawa choć nie pasuje mi do Ciebie. Nie wiem też czemu ale zamiast na pierścionku skupiam się i staram złapać ostrość na tych wargach... Chyba jestem zboczony

psst - nie masz może tej foty bez pierścionka? Chętnie poza GO widziałbym piersi cy cus
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta
    Całość ciekawa choć nie pasuje mi do Ciebie. Nie wiem też czemu ale zamiast na pierścionku skupiam się i staram złapać ostrość na tych wargach... Chyba jestem zboczony
    Al .. postaraj sie nie szufladkowac

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy Zobacz posta
    psst - nie masz może tej foty bez pierścionka? Chętnie poza GO widziałbym piersi cy cus
    w dziale akt powinienes znalezc jakas jaskolke :P

Domyślnie

Sailor - jak masz duzego to mogles za pomoca kartonu i nozyczek zrobic malego
    Regards,
    Radomir

---
    D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)

Domyślnie

"nie mam takiego malego spota"

White LED 10mm. Nowe modele sa dosc kierunkowe,
    Jesli za malo, to okular od mikroskopu (bez zewnetrznej soczewki) poprawia efekt. Reszte dupereli Kender opisal (chociaz w pierwszym momencie niekoniecznie wlasciwie zrozumialem...).

Fotka mi sie aktualnie nie wyswietla (moze jakas awaria po trasie), ale przyznaj sie Sailor, przekwalifikowujesz sie pod katem nowej ustawy?
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów