Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Pilot

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

No właśnie ja też jestem zirytowany tym dekoderem i korzystam tylko z analogowej choć od 2 lat płacę za cyfrową.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    No właśnie ja też jestem zirytowany tym dekoderem i korzystam tylko z analogowej choć od 2 lat płacę za cyfrową.
    Włączam go tylko gdy oglądam formułę 1
    Reszta programów jest dla mnie bez znaczenia czy obejrzę w HD czy nie.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    Ma kartę w wnęce z lewej strony obudowy.

Powiem szczerze, że to strasznie irytujące gówno.
    Grzeje się potwornie, oprogramowanie jest beznadziejne i strasznie zamula.
    Wolę oglądać analogowa kablówkę przez kartę TV na kompie niż korzystać z tego dekodera
    dekoder stoi tym bokiem przyklejony do szafy i nie zwróćiłem uwagę, że ma kartę Instalator widać włożył, nie zauważyłem.

Mi działa OK, potrzebuje ciut czasu by przełączyć kanał, no ale musi czekać na wstukanie 3 cyfrowego nr kanału.
    Kanałów HD jest tam jednak więcej - TVP1, 2, Polsat, TVN, oba eurosporty.
    Jakość na kanałach zwykłych też mam nieco lepszą z dekodera - mam lepsze (czystsze) kolory. Z anteny mam bardziej ciepłe.
    Niestety nie lubię się bawić dwoma pilotami i nie pamiętam tych odleglejszych nr kanałów, więc często oglądam gorszy obraz z wejścia antenowego.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Uprawnienia umieszczania postów