Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pierwszy

Oszczędny w słowach Awatar kaba
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie Pierwszy

Domyślnie

Prawie jak kania ruda Podoba mi się kadrowanie, rozmycie tła i pierwszego planu. Kolory Bardzo przyjemne zdjęcie!

Domyślnie

Gratuluję spotkania, mnie się jeszcze nie udało mieć tego pięknego ptaka tak blisko Fotografia absolutnie zbliżeniowa i niestety zbrakło paru drobnych spraw - ostrości - kolorystyki i tonalności - zakcentowania obróbką GO przy bardzo dobrym tle - niemniej gratuluję
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    Gratuluję spotkania, mnie się jeszcze nie udało mieć tego pięknego ptaka tak blisko Fotografia absolutnie zbliżeniowa i niestety zbrakło paru drobnych spraw - ostrości - kolorystyki i tonalności - zakcentowania obróbką GO przy bardzo dobrym tle - niemniej gratuluję
    A Ty w ogóle wiesz co to za ptak ?
    Jakiej kolorystki, jakiej tonalności, obróbki GO....facet...nauczyleś się paru słówek i rzucasz nimi jak rolnik obornikiem na polu......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    A Ty w ogóle wiesz co to za ptak ?
    Jakiej kolorystki, jakiej tonalności, obróbki GO....facet...nauczyleś się paru słówek i rzucasz nimi jak rolnik obornikiem na polu......
    Znowu Tadziu trzepie zespół HDHD, nie wiem jesteś gimnazjum czy liceum - powinieneś już z tego wyrastać
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez razza Zobacz posta
    Znowu Tadziu trzepie zespół HDHD, nie wiem jesteś gimnazjum czy liceum - powinieneś już z tego wyrastać
    Najpierw nauczyć się czegoś dobrze, nim zaczniesz owe cuś wykorzystywać.

Oszczędny w słowach Awatar kaba
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

TMB Miłe zaskoczenie Fajnie, że się podoba.
    Razza Dzięki za uwagi.

Uprawnienia umieszczania postów