Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: 22.12.2012

Domyślnie 22.12.2012

Czyli dzień po Końcu Świata!

Tradycyjnie w związku z uzależnieniem, poranny spacer gdzieś w górkach, prognozy raczej słabe, niemniej nie ma co w domu siedzieć.
    Wiele wschodów widziałem ale dzisiejszy strzał światła zapamiętam na długo, trwał chwilę ale był wyjątkowy.

Najlepszego na Świąteczny czas i nie tylko!
    Pozdrawiam serdecznie!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Jest moc! Nie taki postapokaliptyczny wchód majowie sobie wyobrażali

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Tradycyjnie w związku z uzależnieniem, poranny spacer gdzieś w górkach...
    Z uzależnieniami trzeba walczyć, jednak w tym przypadku należy się im bezwarunkowo poddać.
    Piękna sprawa, móc spacerować po takich okolicach, i podziwiać podobne spektakle.
    Morze mgieł ponad szczytami wygląda niesamowicie, nawet sobie nie wyobrażam jak tam było w realu.
    Kurcze, patrząc na takie odsłony zaczynam bardzo tęsknić za zimą...

Najlepszego wzajemnie! Pozdrawiam! =]

Domyślnie

No i to jest piękne w fotografii krajobrazowej że po jakimś tam wysiłku raz mniejszym raz większym w nagrodę widzisz takie coś. Nie da się tego opowiedzieć nie zawsze pokazać na fotografii/ przynajmniej ja tak mam/. Ale tu jest pięknie aż ciary przechodzą .Pozdrawiam

Domyślnie

Takiego uzależnienia napewno nie poddawać leczeniu Pięknie się działo na górze, sam miód.
    Czy ten osobnik "drzewienny" po lewej to niejaki strażnik, którego pokazywałeś na zdjęciach ?
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Piękne swiatło złapałeś, gratki
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Bajecznie! Zdrowych pogodnych swiat! No bomba zdjecie!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

cudnie nas matka natura potrafi uraczyc, i swieni to potrafisz zarejestrować,
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

Piękne. Wszystkie składniki tej pracy są piękne - po prostu
    Odwzajemniam - wszystkiego dobrego na Święta dla Ciebie Michale jak i wszystkich odwiedzających ten wątek ...!
    NIKON

Domyślnie

Bardzo fajnie - super klimat udało Ci się oddać. Wszystkiego najlepszego również dla Ciebie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów