Szukaj
Czyściutko i pięknie kolorystycznieciekawe kadry... jednym słowem mnie się podoba!
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
jedna klatka, na raz wywoływane
pozdrawiam
ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc
d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo
Mirku to zapewne jeszcze fotki z tego co na dnie poleżałależ jakość jest z tego Nikosia. Podobają się
![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Witaj camera killerze.
Świetnie wykorzystane możliwości jakie daje Ci wykonywana praca zawodowa.
Zamiłowanie do "blue hours" aż wyłazi z Twoich ostatnich prac.
Kadrowo i kolorystycznie tak bardzo po Twojemu.
Jeśli coś przeszkadza, to może zbyt granatowo podane niebo na jedynce.
Za to latarnia na horyzoncie dwójki-jak już gdzie indziej wspomniano-wisienka na horyzoncie.
Powiem krótko - piękne zdjęcia.
piękna robota. Mam nadzieję że uda mi się zrobić kiedyś coś podobnego. Z minusów to może niebo na jedynce - trochę przytłacza. Trochę się czepiam jednak zabrakło chyba lepszego ułożenia chmur.
Bardzo chciałbym zobaczyć tutorial zrobiony przez Ciebie na temat obróbki.
dziękuję ślicznie za pozytywny odbiór, jak Andrzej słusznie zauważyl strasznie ostatnio rajcuje sie twilightem i blue hours i tu leży po części odpowiedź na prośbę flux'a jeżeli chodzi o obróbkę, odpowiednie światło nadaje tym zdjęciom efekt wow, ja tylko kosmetyczne poprawki wprowadzam
co do nieba na jedynce to przyjmuje do wiadomości, choć mam inne zdanie na ten tematwg mnie to przytlaczajace niebo dodaje dużo do ogólnego odbioru i nadaje miejscu mroczny klimat, a sam układ wg mnie jest świetny i równowazy kompozycję, w sumie nie mogłem uwierzyć we własne szczęście będąc tam na miejscu
dzięki i pozdrawiam
ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc
d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo
Miras- mi dynamika i przytłaczający charakter tego nieba pasuje jak najbardziej- jedynie mam zastrzrzenia co do intensywności granatu w jego najciemniejszych miejscach. Na FF pozwoliłem sobie skorzystać z możliwości regulacji poziomu ogólnej jasności foty. Po rozjaśnieniu całości, na dyskutowanej części nieba pojawiło się nieco więcej szczegółów-stąd moje dywagacje na ten temat. Niemniej jednak szanuję Twoją wizję, lecz pozostanę przy swoim.
A poza tym to życzę jak najszybszego odzyskania puchy cobyś nas wszystkich mógł raczyć kapitalnymi pracami.
Świątecznie pozdrawiam.
Maniak.
Zyczenia oczywiście dla Iwonki proszę przekazać.
Klinika obrazu, świetnie się patrzy na takie prace.![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami