Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: W trawie

Domyślnie W trawie

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Ciekawe. Taki Twój klimat lubię najbardziej. Dodatkowo, cytując klasyka "zdjęcie ma blask".
    Wasz może wersję bardziej z lewa...? Pytam z czystej ciekawości.

Domyślnie

To jedyne ujęcie tego wraku, inne nie "komponowały" mi się w wizjerze. Dziękuję.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Ten krok w lewo interesował mnie z dwóch powodów. Po pierwsze, to kwestia optycznego złudzenia wydłużenia pojazdu, przy zachowaniu wszystkich pozostałych elementów zdjęcia. Po drugie, czy manewr ten - no właśnie sam to określiłeś - nie "komponowałby" się w Twoim wizjerze i czy my oglądający mielibyśmy odczucie, że podziałałeś w tym momencie ideowo inaczej niż zwykle.

Domyślnie

Coś mi chyba przeszkadzało, już nie pamiętam, co. Może po prostu za mało wygniotłem tej trawy wokół, nie widząc w tej scenerii jakiejś specjalnej atrakcji?
    Jednak nie wiedziałem, że działam zawsze ideowo czy też zgodnie z jakąś swoją regułą.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

dobra, dobra...

Domyślnie

Hmm... BW fajne.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

BW jak najbardziej...ale to nie Mećka z ogrodu chyba?
    Masz jakies inne nieruchomosci motoryzacyjne na stanie?
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

To nie moje, mijane czasem po okrężniejszej drodze do domu i wreszcie odwiedzone. Inny obiekt stamtąd: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=216575.
    Snoblesse oblige:

Uprawnienia umieszczania postów