Szukaj
jak bum cyk cyk prosi się o symetrię...
E czy ja wiem...
W moim odbiorze niepokój wprowadza ta nieostra lina - i zgodzę się, że tu symetria była by antidotum.
Poza tym poza pary młodej trochę "sztywna" jak na takie otoczenie - ale pewnie na to czasami nie ma się wpływu...
PS. generalnie to ja się "nie znam" - to tylko takie luźne przemyślenia laika...
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
Z symetrią myślę, że byłoby lepiej - ale tak też jest dobrze![]()
Czy to ujęcie dokonałeś w miejscowości Biecz?
Dla mnie kadr jest ok.
Ostatnio edytowane przez krispike ; 21-12-2012 o 20:29 Powód: out
|D50|D300s|N18-70|N50/1.8|T17-50/2.8VC|SB-800|MF055XPro|
"Wszystko, na co patrzysz w Twoim otoczeniu, powinno Cię cieszyć. A wszystko, co widzisz... to światło"
Ostatnio edytowane przez bil78 ; 21-12-2012 o 23:50
No fotka nie najgorsza, mi się podoba nawet bardzo ale coś w niej jest hmmm... jakaś taka dziwna.
Mój wzrok jest prowadzony w stronę nie ostrej linie, to dlatego gdyż jest ona idealnie prowadzona od skosa. Jakby para młoda stanęła własnie przy tej linie w miejscu gdzie zaczyna się głębia to byłoby idealnie=> bo wtedy lina doprowadziła by wzrok do młodej pary.
Można było skosem mostek wziąć. No piękne miejsce... ale czy w 100% wykorzystane?
"Nikon"
...symetryczny kadr byłby mocno oklepany a tak jest ciut inaczej - fajnie, barierka elegancko prowadzi wzrok.
Mi się podoba
Symetria zabiłaby to zdjęcie. Teraz jest ok. Kładka zarąbista tylko ta siatka psuje klimat :/
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami