Szukaj
Bardzo ładnie !
Troszkę zmieniony jest odcień czerwonego - czy Ferrari zmienia kolory różnych modeli ?
Pzdr.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Świetnie się prezentuje. Dwójka jest rewelacyjna. Ta "szyba" to chyba filtr UV lub polar?![]()
aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio
wasilewk, ten konkretny model ma kolor rosso corsa, a Ty zapewne myślisz o rosso scuderia, jaśniejszy czerwonyale być może moja obróbka miała też wpływ na nie do końca prawdziwy obraz lakieru, aczkolwiek starałem się go wiernie odwzorować.
Trudnoonazwe, kto wie może w takim salonie i szyby są z polaremTak czy siak mój obiektyw miał założony filtr UV
Liczba komentarz skłania mnie do szybkiego uploadu kolejnych fotek. Niebawem to zrobię![]()
I ja się dołączam do gratulacji za kolejne fajne fotki. Ważna informacja, że w salonie Ferrari nie można cykać zdjęć! Miałem się tam wybrać z zamiarem przyfocenia... SzkodaAle wiadomo, że w naszym kraju nie można się spodziewać zbyt wiele... W Berlinie jakoś nie było problemu z fotografowaniem Veyrona w salonie
Zdjęcia fajne, jak masz coś jeszcze to wrzucaj, chociaż samo Ferrari takie sobie - nie zachwyca (przynajmniej mnie).
Dzięki fan911, trochę mało czasu na obróbkę reszty mam bo Święta za pasem, ale coś wygospodaruję. Mnie jakoś wyjątkowo linia tej berlinetty pasuje mimo sporych naleciałości z FF-a i Californi. Jestem niezmiernie ciekawy F70, które już niebawem zadebiutuje![]()
Nawzajem !Wesolych Świąt życzy wszystkim nikoniarzom pes
P.S.
7-ka ładna.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Skontaktuj się z nami