Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Sara

Domyślnie

Noooo, to lubię, ta plastyka, zaduma...1 i 2 zajebiste...
    edit: 2-ka genialna...
    edit: chociaż ta ręka, trochę nienaturalnie wyszła...
    Ostatnio edytowane przez SADPUNK44 ; 21-12-2012 o 00:35
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

wysoka ta modelinka ale naprawdę miło popatrzeć!
    jedynie na 3 cień na kolanie wygląda na siniak bo reszta naprawdę sympatyczna.
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

Dobra robota. Na jedynce, moim zdaniem świetne światło. Na dwójce nie przeszkadza lekko krzywy kadr. Rzekłbym nadaje charakteru. Trójka jak dla mnie cudnie. Linie, które tworzą łuk, kolumna, poręcze i chodnik nadają zdjęciu magii. Teraz łyżka, a w zasadzie łyżeczka dziegciu... Przeszkadza mi siniak na nodze modelki. Sam się dziwie taki drobiazg - ale jak go zauważyłem, tak zaczął mi przeszkadzać coraz mocniej. Cztery i pięć całkiem ok ale mogłoby ich nie być w tym secie, choć fajnie na piątce światło zagrało.

La
    Gość

Domyślnie

A ten siniak na nodze to gdzie? Mowicie o tym zapadnieciu skory przy kolanie? W sensie cien taki ?

Domyślnie

"Siniak" na 3 fotce.
    Dla mnie najlepsza 2.
    Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Na 1 kiepsko wygląda ucięty czubek głowy.
    Na 2 dobry moment (rozwiane włosy). Przechylony kadr nie przeszkadza. Ładna GO.
    3 taka z perspektywy podglądacza. Ładnie z tymi łukami. Rozłożenie palców jej lewej dłoni niekorzystne.
    4 mało naturalna... taka "na siłę".
    5 bardzo ładna. Zastanawiam się czy gdybyś pokazał ciut więcej dołu, nie byłoby lepiej.
    Wszędzie ładna kolorystyka. Szkoda tylko, że dziewczyna na każdym zdjęciu ma taką samą minę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez J4R Zobacz posta
    Na 1 kiepsko wygląda ucięty czubek głowy.
    Na 2 dobry moment (rozwiane włosy). Przechylony kadr nie przeszkadza. Ładna GO.
    3 taka z perspektywy podglądacza. Ładnie z tymi łukami. Rozłożenie palców jej lewej dłoni niekorzystne.
    4 mało naturalna... taka "na siłę".
    5 bardzo ładna. Zastanawiam się czy gdybyś pokazał ciut więcej dołu, nie byłoby lepiej.
    Wszędzie ładna kolorystyka. Szkoda tylko, że dziewczyna na każdym zdjęciu ma taką samą minę.
    Też nie lubię sztucznej powagi => czyli na siłę przymrużane oczy.
    2 najlepsza fotka... ale MONOTONIA MINY mnie odpycha tak samo od reszty.
    "Nikon"

Domyślnie

kapitalnie. 2 jest miażdżąca. Generalnie podobają mi się Twoje zdjęcia, życzę nieustępującego rozwoju.

Domyślnie

2 (dobre), 3 spoko, reszta moim zdaniem do kosza.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów