Szukaj
Noooo, to lubię, ta plastyka, zaduma...1 i 2 zajebiste...
edit: 2-ka genialna...
edit: chociaż ta ręka, trochę nienaturalnie wyszła...![]()
Ostatnio edytowane przez SADPUNK44 ; 21-12-2012 o 00:35
wysoka ta modelinka ale naprawdę miło popatrzeć!
jedynie na 3 cień na kolanie wygląda na siniak bo reszta naprawdę sympatyczna.
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
Dobra robota. Na jedynce, moim zdaniem świetne światło. Na dwójce nie przeszkadza lekko krzywy kadr. Rzekłbym nadaje charakteru. Trójka jak dla mnie cudnie. Linie, które tworzą łuk, kolumna, poręcze i chodnik nadają zdjęciu magii. Teraz łyżka, a w zasadzie łyżeczka dziegciu... Przeszkadza mi siniak na nodze modelki. Sam się dziwie taki drobiazg - ale jak go zauważyłem, tak zaczął mi przeszkadzać coraz mocniej. Cztery i pięć całkiem ok ale mogłoby ich nie być w tym secie, choć fajnie na piątce światło zagrało.
A ten siniak na nodze to gdzie? Mowicie o tym zapadnieciu skory przy kolanie? W sensie cien taki ?
"Siniak" na 3 fotce.
Dla mnie najlepsza 2.
Nikon D7000 | Sigma 18-50 EX DC MACRO HSM | Nikkor 10.5 AF Fisheye 2.8G | Sigma 70-200 2.8 APO HSM MACRO | Sigma 50 1.4 EX DG HSM
Na 1 kiepsko wygląda ucięty czubek głowy.
Na 2 dobry moment (rozwiane włosy). Przechylony kadr nie przeszkadza. Ładna GO.
3 taka z perspektywy podglądacza. Ładnie z tymi łukami. Rozłożenie palców jej lewej dłoni niekorzystne.
4 mało naturalna... taka "na siłę".
5 bardzo ładna. Zastanawiam się czy gdybyś pokazał ciut więcej dołu, nie byłoby lepiej.
Wszędzie ładna kolorystyka. Szkoda tylko, że dziewczyna na każdym zdjęciu ma taką samą minę.
kapitalnie. 2 jest miażdżąca. Generalnie podobają mi się Twoje zdjęcia, życzę nieustępującego rozwoju.
2 (dobre), 3 spoko, reszta moim zdaniem do kosza.
Skontaktuj się z nami