Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Dg Foto Art

Domyślnie

Nie zmienia to faktu, że DG foto art jest najlepszym tego typu programem, no i dzięki temu, że cholernie drogi, nie używa go jeszcze cała Polska Templatów ślubnych ma od metra i do tego każdy można sobie przerabiać, warto dokupić sobie jeszcze kolekcję klasyczną - klimaciki ze starymi zdjęciami itp. A koledzy ze wschodu rzeczywiście to połamali, ale w oryginale jest zdaje się 6 płytek teraz, więc życzę powodzenia w dłubanince....

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Nie zmienia to faktu, że DG foto art jest najlepszym tego typu programem, no i dzięki temu, że cholernie drogi, nie używa go jeszcze cała Polska Templatów ślubnych ma od metra i do tego każdy można sobie przerabiać, warto dokupić sobie jeszcze kolekcję klasyczną - klimaciki ze starymi zdjęciami itp. A koledzy ze wschodu rzeczywiście to połamali, ale w oryginale jest zdaje się 6 płytek teraz, więc życzę powodzenia w dłubanince....
    Jaką ma nazwę ta kolekcja klasyczna, bo nie spotkałem czegoś takiego?
    D80 + 18-200 VR + SB-800

Domyślnie

To była bodaj kolekcja masek Antic czy antique - strona www.pxlsoft.com i dodatek Galleria - w tej chwili cholernie wolno chodzi, nie mogę sprawdzić

EDIT: Już znalazłem: Tutaj
    Ostatnio edytowane przez fIlek ; 08-07-2007 o 20:23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paranoid Zobacz posta
    no tak , ale jak mam zamówić szablony do wersji demo .Po drugie tak w ciemno nie wiedząc jak to dokładnie wygląda
    przy tej cenie za program za duże ryzyko . Skoro jest wersja demo programu myślałem że w/w szablony też można
    w jakiś sposób zdobyć
    Najlepiej kupić. A jak chcesz obejrzeć templaty, maski itp to zajrzyj na stronę producenta: www.pxlsoft.com

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    To była bodaj kolekcja masek Antic czy antique - strona www.pxlsoft.com i dodatek Galleria - w tej chwili cholernie wolno chodzi, nie mogę sprawdzić

EDIT: Już znalazłem: Tutaj
    No właśnie wszedłem w posiadanie pakietu Antique - jest niezły, poszcz. maski nadają zdjęciom wygląd starych fotek. Hinduski program Dg Foto Art postrzegam jako narzędzie dla fotografów, którzy fotoszopa i corela znają tylko z nazwy, a więc nie mają oczekiwań w kwestii np. pozycjonowania wg wymiarów. Jednym z mankamentw programu jest np. duplikowanie zdjęć w projekcie rozkładówki. Nie wiem dlaczego, kopiowany/wklejany obiekt (fotka) pojawia się większy. Templatki dość ciekawe (mam wszystkie 6 części wedding templates i ramki), ale w praktyce często wymagają modyfikacji. Teksty można wstawiać, ale program rozpoznaje tylko czcionki zachodnie (wszystkie L2 traktuje jednakowo, jako arial) - w tej materii rozwiązania są tandetne.
    Wrocławska firma HDP chce za najlepszy pakiet 2800 zł. W Stanach taki sam kosztuje ok. 700 dolców. Tamtejszy fotograf ślubny może go kupić bez większego wysiłku, bo za ślub kasuje min. $3000. U nas relacja jest znacznie gorsza. Może kiedyś ktoś (byle nie Hindusi - bo jak się okazuje, są ciency zarówno w tworzeniu funkcji zaawansowanych, jak i w zabezpieczaniu programu przed piratami) wypuści podobny program, który będzie kompatybilny np. z PS-em lub będzie bardziej "nie dla idiotów".
    Pozdrawiam.
    D80 + 18-200 VR + SB-800

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów