Kup jej coś do ubrania. Nie ma co kupować np. tabletu, skora młoda nie ma zainteresowań. Będzie tylko przesiadywać przy tablecie ... A może jakieś kosmetyki? Jakie, to nie wiem, bo nie wiem czego używa.
Szukaj
Kup jej coś do ubrania. Nie ma co kupować np. tabletu, skora młoda nie ma zainteresowań. Będzie tylko przesiadywać przy tablecie ... A może jakieś kosmetyki? Jakie, to nie wiem, bo nie wiem czego używa.
Kobieta z Sonnarem też może
Kup jej tablet, młodzi lubią gadżety. Albo daj kasę, to sobie doładuje komórkę.
nikona d7000![]()
jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom
Kup książkę. Albo książki.
To moje żelazne prezenty. Kupowałem, kupuję i będę kupował.
Sprawdź jakich wykonawców ma zalajkowanych na fejsbuku i kup płytę.
Mam podobny przypadek w rodzinie...
Żeby nie cyrklować, czy się trafi w gusta, czy nie, to kupujemy po prostu bony podarunkowe z jakichś ciuchowych sieci.
Odetnij ją od elektronicznego gówna, którym większość się podnieca i wykup jej jakiś obóz.
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
+1
Ja mam 13-letniego bratanka. Uzależniony od komputera że głowa boli.
Że nie miałem pomysłu to przeszedłem się dziś po księgarniach i kupiłem mu książkę Pałkiewicza pt. Syberia.
Może ciut za poważna, ale przynajmniej dowie się coś o świecie a wiek już odpowiedni na naukę życia i historii.
Wam też polecam taką metodę, jeszcze w fajnych promocja w Matrasie (akurat u mnie w mieście) mają albumy
z różnymi częściami świata, kontynentami, można czytać, długo oglądać, też się głęboko zastanawiałem czy nie kupić.
Rudym ludziom nie można ufać, rudzi to krętacze.
A, łysemu też nie można ufać, bo może być rudy.
Kup se piwo i ciesz sie dobrze zainwestowana kasaAlbo kup jej skarpetki, w koncu to tradycyjny swiateczny prezent
![]()
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Skontaktuj się z nami