Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: M.

Domyślnie

Generalnie fotka bardzo przyjemna. Szkoda tylko tego prawego łokcia modelki.

Pozdrawiam.
    Nikon System

Domyślnie

A mnie osobiście, kompletnie nie leży, baaardzo sztuczna poza, obcięty łokieć, dałbym kontrę z prawej(naszej), co by szyję doświetlić, bo przeszkadza...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Wolandowe zdjęcia albo się lubi albo nie. Ja tam lubię. Można się czepiać nodoświetlonej szyji czy uciętego łokcia, ale jak znam autora to wszystko było zamierzone, bo często odbiega techniką od kanonów fotografii. Zatem jest to dzieło artysty i nie należy wytykać domniemanych błędów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bryk77 Zobacz posta
    Wolandowe zdjęcia albo się lubi albo nie. Ja tam lubię. Można się czepiać nodoświetlonej szyji czy uciętego łokcia, ale jak znam autora to wszystko było zamierzone, bo często odbiega techniką od kanonów fotografii. Zatem jest to dzieło artysty i nie należy wytykać domniemanych błędów.
    Czytaj: albo się Go chwali, albo nie krytykuje? No proszę cię, masz jakiś interes do Niego, że Mu tak kadzisz?
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Interesu nie mam w tym żadnego. heh.. Może masz rację. Trochę źle zabrzmiało.

Uprawnienia umieszczania postów