Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Gabriela debiutuje

Witam,
    Kilka zdjęć z mojej ostatniej sesji. Wieje nudą czy ujdzie?
    Modelka: Gabriela S. - pierwszy raz na sesji
    Mua: Aga Drozdowska

.

..

...

....

Domyślnie

Kadrowo bardzo fajnie.
    . i ... => to mgiełka czy sztuczny bokeh? Jak bokeh to zły rozkład głębi nie pasujący do zdjęcia. Szczególnie na foto nr ... to bardzo psuje fotkę.
    .... => ja bym dał jedno foto z nogami całymi.

Usta mi nie pasują, jakby się świeciły lekko , a cała reszta jest jakby matowa za ciemna.
    Taki kolor ust no jakoś nie naturalnie, no nie wiem nie przemawia to do mnie.
    "Nikon"

Domyślnie

mejkap czy jak to się tam zwie bardzo dobry, kadry też mi leżą, obróbka bez zastrzeżeń jest super, mina modelki mi nie pasuje ale jak na debiut jest ok, jak to mówią rozkręci się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    Kadrowo bardzo fajnie.
    . i ... => to mgiełka czy sztuczny bokeh? Jak bokeh to zły rozkład głębi nie pasujący do zdjęcia. Szczególnie na foto nr ... to bardzo psuje fotkę...
    Ani mgiełka, ani sztuczny bokeh - f1.4 i zabawa z przejrzystością

Cytat Zamieszczone przez bieniek Zobacz posta
    mejkap czy jak to się tam zwie bardzo dobry, kadry też mi leżą, obróbka bez zastrzeżeń jest super, mina modelki mi nie pasuje ale jak na debiut jest ok, jak to mówią rozkręci się
    Dzięki - miny to moja robota tzn. daję wskazówki i pstrykam kiedy uważam że jest ok., także biorę to na siebie

La
    Gość

Domyślnie

Glownie zajme sie pierwszym:
    widac ze sesja przygotowana, makeup profi itd. Ale:
    - nielad wlosow przeszkadza
    - teraz swiatlo, albo to co sie stalo przez jego brak na (naszej) prawej stronie - nagle konczace sie usta + oko + duza powierzchnia drugiego policzka powoduja bardzo duze zachwianie symetrii twarzy. I dlatego to zdjecie mi sie nie podoba.
    - reka przy wlosach moim zdaniem zbedna

2. Przeswity w kurtce + rozklad swiatel na klatce. Pierwsze powoduja swoiisty "balagan" drugie splaszcza biust. Łokieć ucieka poza kadr. Ogolnie nie najgorzej.

3. Pomijajac mine modelki nielad w tle dosc duzy. Mnie sie nie podoba wcale. Zdjecia z dolu powiekszaja Pani nozdrza u kosci policzkowe. NIezbyt fajnie to wyglada (subiektywnie)

4. Niby powielany pomysl ale chyba nie ma sie za bardzo do czego przyczepiac - dla mnie ok.

Pierwsze koty za ploty dawaj nastepne

Domyślnie

Na jedynce zbyt ostry cień na prawej stronie twarzy. 2 i 3 bez przekonania. Czwórka najlepsza zdecydowanie.
    D700 | D5100 | N18-35 | S20/1.8 | S35/1.4 | N35/1.8 | N50/1.4G | N50/1.8G | N85/1.8G | SB-700 | SB-400

Domyślnie

Dzięki za komentarze - z większością się zgadzam
    Ostatnia klatka na pożegnanie

.....

Domyślnie

Szkoda łokcia poza kadrem. Na plus tej sesji na pewno makijaż
    D700 | D5100 | N18-35 | S20/1.8 | S35/1.4 | N35/1.8 | N50/1.4G | N50/1.8G | N85/1.8G | SB-700 | SB-400

Domyślnie

podobnie jak pierwszy set, ostatnie również mi się podoba - światełko, makijaż super, jedynie do łokcia nie jestem przekonany....

Domyślnie

Myślę, że łokieć nie bardzo jest to istotny, główny temat jest gdzie indziej i jest dobrze sprzedany. Mi najbardziej leży 4, bardzo fajna

Uprawnienia umieszczania postów