Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

świetne zdjęcie jednakże 1/6 lewej strony bym uciął. peace
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Bardzo fajnie, bo kadr bardzo ciekawy, inny, a to lubię! Podoba się...
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Bardzo dobre , czuć przestrzeń.Pozdrawiam

Domyślnie

Byloby lepiej mz jakby nad ludzikami dorzucic te 1-2cm(ale nie wiecej). Ale i tak mi sie bardzo podoba, za kadr w ktorym swietnie czuc ekspozycje-niefotograficzna oczywiscie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Ja tu właśnie w ogóle przestrzeni nie widzę co jest największym mankamentem zdjęcia. Jest ciasno jak cholera. Mam wrażenie duszności patrząc na kadr. W tej formie jest6em zdecydowanie na nie. Jak zorganizujesz trochę powietrza, żeby oddech złapać to może coś z tego będzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Ja tu właśnie w ogóle przestrzeni nie widzę co jest największym mankamentem zdjęcia. Jest ciasno jak cholera. Mam wrażenie duszności patrząc na kadr. W tej formie jest6em zdecydowanie na nie. Jak zorganizujesz trochę powietrza, żeby oddech złapać to może coś z tego będzie
    Ja tam, czasem, lubię jak jest ciasno...
    Tak z czystej ciekawości i pędu do nauki zapytam. Jaki pomysł ma kolega na dopowietrzenie kadru (o górze już wspomniano wcześniej). W jakich proporcjach, o ile, z której strony poszerzać i co można by przez to osiągnąć jeżeli chodzi o wyeksponowanie tej właśnie scenki? Dobra fotografia gór jest wbrew pozorom nie taka łatwa. Dlatego też bardzo proszę o poradę.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów