Dziekuje, to moje miejsce w sieci od kilku dobrych lat....mam nadzieje, ze tak pozostanie.
ZDROWIA PIOTRZE!
Do nowego wlasciciela: zmiany tak, ale czarno zolty musi pozostac!:P![]()
Szukaj
Dziekuje, to moje miejsce w sieci od kilku dobrych lat....mam nadzieje, ze tak pozostanie.
ZDROWIA PIOTRZE!
Do nowego wlasciciela: zmiany tak, ale czarno zolty musi pozostac!:P![]()
Nikon http://greg77.com/
Dziękuję Panie Piotrze za stworzenie miejsce, z którego mogłem tyle czerpać, gdzie poznałem tylu pomocnych ludzi.
Powodzenia "na nowej drodze życia" i zdrowia dużo!
Dzięki Piotrze... za...... to... że nasz "ogarniałeś" jako admin przez lata na forum.
Ostatnio edytowane przez jarmer ; 17-12-2012 o 23:31 Powód: za 2 razy
„Człowiek tyle jest wart, ile może dać drugiemu człowiekowi”. - JP II
Dziękuję!
Też przyłączę się do podziękowań za to miejsce, tą bazę, tych ludzi w jednym miejscu!
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
Piotrze, wielkie dzięki za lata nałogu - wiem, że to niezdrowe, ale jakże przyjemne ....
Nowej "władzy" udzielam kredyt zaufania. Mam nadzieję, że nie zostanę wyleczony z nałogu .....
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
przez kilka lat bardzo dużo nauczyłem się z tego forum, jeszcze przed założeniem tego konta.
Ile ja straciłem tu cennych godzin, nocy, tygodni mojego życia ehh i to wszystko przez Ciebie... wielkie dzięki![]()
brak sygnatury
Piotrze, gdyby nie to forum, byłbym uboższym człowiekiem. Jestem tu tylko ponad rok, ale bardzo wiele zyskałem. Jestem również wdzięczny za to, że udało mi się gościć u Ciebie na warsztatach. Za cały wysiłek, który włożyłeś w to forum, za kawałek twojego życia, bardzo, ale to bardzo dziękuję.
Jednocześnie wierzę, że nowy właściciel przy pewnej pomocy Piotra wszystko szybko ogarnie. Życzę powodzenia!
P.s Mała sugestia, jeśli można - forum mogłoby pozostać w pewnym % żółte
Kurcze, uprzedzili mnie z tym czarno-żółtym :P
Dzięki, Piotrze.
Skontaktuj się z nami