Ktos sliweczki z procentami rozdaje ??![]()
![]()
Szukaj
Ja także dziękuję Panu Piotrowi, a także wszystkim, którzy przyczynili się, i nadal przyczyniają do funkcjonowania tego miejsca.
D3303s/18-55/35/50/105/28/16/85/YN460 II/RF602/SB-700/055XPROB+804RC2
Czy ja dobrze rozumiem, ze swój czas inwestowało wielu a profity zgarnia jeden?
Profity zgarniają wszyscy - przecież to otwarte forum!
Commercial footer has been removed pursuant to forum rules
Są profity i PROFITYAle w sumie co mi do tego? Dobrze, że jest miejsce gdzie można podyskutować o foto.
Wszystkiego - najszczerzej jak potrafię - dobrego w Nowym Roku i w Nowej Odsłonie życzę nam wszystkim.
Dziękuję Piotrowi i całej ekipie Dobrych Dusz za cierpliwe budowanie pozytywnej atmosfery Forum Nikona. To jedyne wirtualne miejsce na świecie… gdzie nie darto z ludzi łacha. Obiecuję bywać tu częściej. Bo to jest dobre miejsce i czuję, że będzie się rozwijać właśnie dzięki bezcennej atmosferze życzliwości. Kilka lat temu pokochałem te forum, a stara miłość nie rdzewieje.
fajnie sie zalogowac po blisko 3 latach nieobecnosciktos tesnil?
szczerze mowiac nie myslalem ze ktokolwiek jeszcze pamieta te czasy dinozaurow. byc moze wolnej chwili odkopie zdjecia z pierwszego zlotu, ktory odbyl sie po jakis 3-4 miesiacach. hesja co prawda juz nie mial wlosow, sailor byl 10 kilo mlodszy a admin przystojniejszy ale da sie ich rozpoznac.
Piotrowi zycze w nowym roku wszystkiego co najlepsze, nowemu adminowi dziekuje za umozliwienie powrotu.
Tak jak napisal hesja - nie da sie wrocic do starych czasow ale mysle ze nic nie stoi na przeszkodzie by zbudowac nowe lepsze. I tym optymistycznym stweirdzeniem witam sie z Wami serdecznie i ide wklejac foty
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Ja Sailor nie raz wspominalem Ciebie i wizytę na Piotrkowskiej z Wściekłymi Psami w tle ...pamiętasz ?![]()
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Skontaktuj się z nami