Close

Strona 15 z 20 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 192

Wątek: 17 grudnia 2012

Domyślnie

Ktos sliweczki z procentami rozdaje ??

Domyślnie

Ja także dziękuję Panu Piotrowi, a także wszystkim, którzy przyczynili się, i nadal przyczyniają do funkcjonowania tego miejsca.
    D3303s/18-55/35/50/105/28/16/85/YN460 II/RF602/SB-700/055XPROB+804RC2

Domyślnie

Czy ja dobrze rozumiem, ze swój czas inwestowało wielu a profity zgarnia jeden?

Domyślnie

Profity zgarniają wszyscy - przecież to otwarte forum!
    Commercial footer has been removed pursuant to forum rules

Domyślnie

Są profity i PROFITY Ale w sumie co mi do tego? Dobrze, że jest miejsce gdzie można podyskutować o foto.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Ale w sumie co mi do tego?
    i na tym poprzestańmy jeśli chodzi o wszelkie wywody w kierunku profitów, kosztów itp itd...

Domyślnie

Wszystkiego - najszczerzej jak potrafię - dobrego w Nowym Roku i w Nowej Odsłonie życzę nam wszystkim.

Dziękuję Piotrowi i całej ekipie Dobrych Dusz za cierpliwe budowanie pozytywnej atmosfery Forum Nikona. To jedyne wirtualne miejsce na świecie… gdzie nie darto z ludzi łacha. Obiecuję bywać tu częściej. Bo to jest dobre miejsce i czuję, że będzie się rozwijać właśnie dzięki bezcennej atmosferze życzliwości. Kilka lat temu pokochałem te forum, a stara miłość nie rdzewieje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hesja Zobacz posta
    Roberta wklejka z warsztatów 2005 roku fajnie pokazuje tych ludzi... sailor, kaleid, holka i wielu wielu innych, którzy zostawili tu kawałek siebie. Duży kawałek...
    Cytat Zamieszczone przez login Zobacz posta
    Do sailora za wszystkie opady szczeny na widok jego prac
    Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    dla Sailora za świetne foty, długaśne multicytatowe wątki i niezmordowaną cierpliwość dla zapytań "jak swiecić biżuterię 1 lampą i styropianem"
    fajnie sie zalogowac po blisko 3 latach nieobecnosci ktos tesnil?

szczerze mowiac nie myslalem ze ktokolwiek jeszcze pamieta te czasy dinozaurow. byc moze wolnej chwili odkopie zdjecia z pierwszego zlotu, ktory odbyl sie po jakis 3-4 miesiacach. hesja co prawda juz nie mial wlosow, sailor byl 10 kilo mlodszy a admin przystojniejszy ale da sie ich rozpoznac.

Piotrowi zycze w nowym roku wszystkiego co najlepsze, nowemu adminowi dziekuje za umozliwienie powrotu.
    Tak jak napisal hesja - nie da sie wrocic do starych czasow ale mysle ze nic nie stoi na przeszkodzie by zbudowac nowe lepsze. I tym optymistycznym stweirdzeniem witam sie z Wami serdecznie i ide wklejac foty
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Ja Sailor nie raz wspominalem Ciebie i wizytę na Piotrkowskiej z Wściekłymi Psami w tle ...pamiętasz ?
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    Ja Sailor nie raz wspominalem Ciebie i wizytę na Piotrkowskiej z Wściekłymi Psami w tle ...pamiętasz ?
    nie wiem czy sailor Cie kojarzy z tą "nową" ksywką forumową
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Strona 15 z 20 PierwszyPierwszy ... 51314151617 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów