Hmmmm ze 100 razy chciałem coś napisać w wątkach tego "typu" i nie raz nawet pisałem, ale za każdym razem na koniec kasowałem wpis i wracałem na swoje podwórko. Na to moje nowe, bo kiedyś moim podwórkiem było to forum. Po co tu komu teraz moje przemyślenia...
Przemyślenia dotyczące tego, że sukces forum nie jest sukcesem jednej osoby a całej masy osób, które działają lub kiedyś działały by było pięknie. I działały. I było. I zrobiły z tego forum miejsce wyjątkowe. Roberta wklejka z warsztatów 2005 roku fajnie pokazuje tych ludzi... sailor, kaleid, holka i wielu wielu innych, którzy zostawili tu kawałek siebie. Duży kawałek...
Czy to forum jest nadal takim miejscem? Nie wiem bo mnie tu już prawie nie ma a na bazie tego co słyszę od bywalców nie chcę sobie budować zdania bo nigdy nie jest dobrze mieć zdanie na podstawie tego co "ludzie mówią".
Jedno jest pewne. Ta zmiana admina będzie pewnym ułatwieniem dla wielu osób do "powrotu" na forum. Piszę o powrocie w "" "" gdyż drugi raz do tej samej rzeki nie da rady wskoczyć. Za duzo się wydarzyło w tzw. międzyczasie.
Staremu adminowi gratuluję transakcji.
Nowemu życzę sukcesów a przede wszystkim dobrego doboru osób do współpracy.
Pozdro dla wszystkich, którzy pamiętają dawne czasy![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami