Close

Strona 13 z 20 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 192

Wątek: 17 grudnia 2012

Domyślnie

Hmmmm ze 100 razy chciałem coś napisać w wątkach tego "typu" i nie raz nawet pisałem, ale za każdym razem na koniec kasowałem wpis i wracałem na swoje podwórko. Na to moje nowe, bo kiedyś moim podwórkiem było to forum. Po co tu komu teraz moje przemyślenia...
    Przemyślenia dotyczące tego, że sukces forum nie jest sukcesem jednej osoby a całej masy osób, które działają lub kiedyś działały by było pięknie. I działały. I było. I zrobiły z tego forum miejsce wyjątkowe. Roberta wklejka z warsztatów 2005 roku fajnie pokazuje tych ludzi... sailor, kaleid, holka i wielu wielu innych, którzy zostawili tu kawałek siebie. Duży kawałek...

Czy to forum jest nadal takim miejscem? Nie wiem bo mnie tu już prawie nie ma a na bazie tego co słyszę od bywalców nie chcę sobie budować zdania bo nigdy nie jest dobrze mieć zdanie na podstawie tego co "ludzie mówią".

Jedno jest pewne. Ta zmiana admina będzie pewnym ułatwieniem dla wielu osób do "powrotu" na forum. Piszę o powrocie w "" "" gdyż drugi raz do tej samej rzeki nie da rady wskoczyć. Za duzo się wydarzyło w tzw. międzyczasie.

Staremu adminowi gratuluję transakcji.
    Nowemu życzę sukcesów a przede wszystkim dobrego doboru osób do współpracy.
    Pozdro dla wszystkich, którzy pamiętają dawne czasy
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za miłe słowa, za uznanie, za docenienie że gdybym nie kliknął w porę i zatwierdził pomysłu to wcale byśmy się nie spotkali. Tutaj, czy gdzie indziej. Ludzie budują to forum, admini stawiają fundamenty. Tak było, jest i będzie.

Jeszcze raz serdeczne dzięki za wszystko co dla mnie i dla forum zrobiliście.
    Mam nadzieję że choć trochę się odwdzięczyłem.

Staremu adminowi gratuluję transakcji.
    Jak to w życiu bywa, zawsze znajdzie się ktoś kto sprowadzi sprawę do w tej materii.

Mimo wszystko dziękuję.
    Ostatnio edytowane przez Piotr Milecki ; 20-12-2012 o 12:48

Oszczędny w słowach Awatar tomko
    Miasto
    Prawie W-wa ;)

Domyślnie

I ja się przyłącze do podziękowań za pracę włożoną w stworzenie i utrzymanie tego forum.
    Miałem tą przyjemność poznać Cię osobiście.
    Życzę Ci wszystkiego najlepszego na "nowej drodze życia".
    Mogę tylko przypuszczać jak ciężko będzie śledzić życie forum ,nie mając na niego juz takiego wpływu.

p.s. zamiast Forumowy "admin" emeryt proponuje Ojciec założyciel

Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Wielkie dzięki i szacun z to co stworzyłeś Piotrze - wiele zdrówka, pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenie i Nowego Roku i witamy nowego/starego usera
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Pamietam swoje poczatki tutaj... To wlasnie dzieki temu forum kupilem swojego pierwszego N. Byly wzloty i upadki poznalem tutaj naprawde wspanialych ludzi, z ktorymi do dzisiaj (w miare mozliwosci) utrzymuje osobisty kontakt. Jezeli przeliczylbym czas spedzony na tym forum (w roli czytelnika) na zlotowki, to dzisiaj jezdzilbym jakims Maserati Byly wzloty i upadki, tak czy siak to miejsce zawsze bedzie wiazalo sie dla mnie z czyms wyjatkowym... moim zdaniem tutaj nalezy sie wielki szacunek Piotrowi, jako zalozycielowi i dotychczasowemu wlascicielowi za to, ze mial sile ogarnac to wszystko. Szacunek nalezy sie tez drugiej osobie, ktora miala nie mniejszy wplyw na rozwoj tego forum. Powiedzialbym wiecej: dzialala jak bendiks. W moim prywatnym kalendarzu tamte lata sa oznaczone jako GOLDEN AGE - wlasnie za to szacun nalezy sie takze Tobie Hesja (przynajmniej ze strony mojej skromnej osoby)
    Ostatnio edytowane przez DonMaliniacco ; 20-12-2012 o 21:39 Powód: byk

Domyślnie

Podziękowania należą się wielu ludziom, część z nich wymienił hesja, innych już mało kto poza forumowymi starcami pamięta. Może nie byłem od początku ale załapałem się na pełną gębą na "złote lata" więc ode mnie też podziękowania popłyną - za tamto forum i tamten czas. Do sailora za wszystkie opady szczeny na widok jego prac, do bombla za wiedzę którą się dzielił, do pebeesa za to że był takim marudą i upierdliwcem a po bliższym poznaniu okazał się bardzo porządnym gościem, do kaleida za pomoc w różnych sytuacjach, do autografa za zaangażowanie i entuzjazm oraz do wielu, wielu innych których już tu nie ma. Może faktycznie - jak pisze hesja - części z nich teraz wróci, choć obawiam się, że to mało prawdopodobne - życie nie znosi próżni i każdy znalazł sobie już jakieś inne miejsce.
    Adminowi też podziękuje - a co - w końcu czas wiele zmienia i pozwala nabrać dystansu. Piotrze - dziękuję Ci za 2005 rok kiedy się tu zalogowałem pierwszy raz i kiedy wsiąkłem w to miejsce. Za czas kiedy faktycznie na forum najważniejsza była fotografia. Dzięki za plac budowy na którym my - użytkownicy żółtych i nie tylko zabawek foto - wybudowaliśmy wieżę do nieba. A na koniec podziękowanie dla ogółu który był tej wieży architektem i budowniczym. Mam nadzieję, że pod nowymi rządami budowa będzie posuwać się dalej w dobrej atmosferze.
    Ostatnio edytowane przez puchbeary ; 20-12-2012 o 22:43

Domyślnie

na wspominki wzięło. No ja również wielkie dzięki dla Sailora za świetne foty, długaśne multicytatowe wątki i niezmordowaną cierpliwość dla zapytań "jak swiecić biżuterię 1 lampą i styropianem", dla Bombla (który notabene wciąż tu jest) za wiedze, złotoustego Czornego za całokształt, Autografa, Peebesa za miłe piwne spotkanie we Wrocławiu i wielu wielu innych. Z takimi ludźmi to forum ma sens. Szkoda że większość odeszła. No ale cóż, taka karma jak to mawiają.

Domyślnie

Hmmm... miło posłuchać o "Złotym Wieku" na forum. Nie wiem czym dokładnie się charakteryzował oraz czemu i kiedy się skończył ale będę musiał znaleźć okazję na jakimś forumowym spotkaniu aby przy piwku ktoś ze starej gwardii mi conieco opowiedział .
    Mnie się marzy taki "Platynowy Wiek" ale nie wiem czy z Facebookiem i innymi czasozapychaczami jest to możliwe. Zobaczymy. W każdym razie próby będą, nie wiem tylko czy pieniędzy wystarczy na to i czy użytkownicy to podchwycą.

Domyślnie

Chyba utwierdzam się od niedawna w przekonaniu, że Ekonet przeżywa głębokie rozterki i zadaje sobie pytanie ,,jak żyć?"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fomag Zobacz posta
    Hmmm... miło posłuchać o "Złotym Wieku" na forum. Nie wiem czym dokładnie się charakteryzował oraz czemu i kiedy się skończył ale będę musiał znaleźć okazję na jakimś forumowym spotkaniu aby przy piwku ktoś ze starej gwardii mi conieco opowiedział .
    Kiedyś zabrałem się nawet za spisywanie tego wszystkiego co się u nas tu działo. Tak obiektywnie jak się tylko dało - pisząc TYLKO o faktach, bez oceniania kogokolwiek i bez emocjonalnych opisów. Gdzieś tam leży na dysku, rozpoczęte tylko - czasu brak. Trzeba to będzie skończyć bo to dla wielu z nas ważny kawałek historii przecież. Co się działo na forum, co poza nim. Jak powstawały NKP, SUN i potem ponownie NKP. Nasze zloty... Działo się

Login dobrze gada - każdy poszedł w swoją stronę ale... przeszłości tak od razu się nie da wymazać. Na jej bazie budujemy przecież nasze tu i teraz...
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Strona 13 z 20 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów