Jest wieczór 17 grudnia 2012 roku. Minęło 8,5 roku do dnia w którym zarejestrowałem domenę nikon.org.pl Takim adresem nasze forum przez wiele lat się posługiwało. Jak napisałem minęło wiele lat działania pod moją ręką. Różne to były dni. Czasem wzloty, czasem upadki. Przez forum przewinęły się tysiące ludzi spod znaku Nikona i innych marek. Ludzi związanych z fotografią zawodowo i amatorsko. Zawsze jednak mimo różnych prób psucia nastroju znacznej mniejszości wyróżniało nas jedno. Świetna atmosfera. Nigdy tej dobrej atmosfery tutaj nie brakowało. Jesteśmy w przededniu Świąt Bożego Narodzenia. Mamy takich świąt za sobą dużo. Te jednak różnią się dla mnie bardziej od poprzednich. Od kilu dni "stałem się jednym z Was". Nie mam koloru czerwonego w profilu. Nic jednak się nie zmieniło jeśli chodzi o mnie. Dla Was jednak zmiany są fundamentalne.
Miło mi przywitać na forum nowego właściciela, firmę "Fomag" z Gdańska. Chwilę trwało wzajemne zapoznanie, ogarnięcie kilku spraw które wymagały dopracowania ale w końcu stało się. Od dzisiaj, od chwili opublikowania tej wiadomości pisać będę na forum jako Piotr Milecki.
Witam serdecznie nowego właściciela i oddaję to miejsce w dobre ręce, w nadziei że przyniesie to forum same pozytywy a duch tego miejsca nigdy nie wygaśnie.
Żegnam się i po raz ostatni piszę do Was jako admin...
Ps. Pisząc na konto PW, wiadomości nie trafiają już do mnie a do nowego właściciela. Jeśli coś dotyczy mnie prywatnie kierujcie sprawy \na moje PW żeby nie zaśmiecać skrzynki.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami