Close

Strona 1 z 20 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 192

Wątek: 17 grudnia 2012

Domyślnie 17 grudnia 2012

Jest wieczór 17 grudnia 2012 roku. Minęło 8,5 roku do dnia w którym zarejestrowałem domenę nikon.org.pl Takim adresem nasze forum przez wiele lat się posługiwało. Jak napisałem minęło wiele lat działania pod moją ręką. Różne to były dni. Czasem wzloty, czasem upadki. Przez forum przewinęły się tysiące ludzi spod znaku Nikona i innych marek. Ludzi związanych z fotografią zawodowo i amatorsko. Zawsze jednak mimo różnych prób psucia nastroju znacznej mniejszości wyróżniało nas jedno. Świetna atmosfera. Nigdy tej dobrej atmosfery tutaj nie brakowało. Jesteśmy w przededniu Świąt Bożego Narodzenia. Mamy takich świąt za sobą dużo. Te jednak różnią się dla mnie bardziej od poprzednich. Od kilu dni "stałem się jednym z Was". Nie mam koloru czerwonego w profilu. Nic jednak się nie zmieniło jeśli chodzi o mnie. Dla Was jednak zmiany są fundamentalne.
    Miło mi przywitać na forum nowego właściciela, firmę "Fomag" z Gdańska. Chwilę trwało wzajemne zapoznanie, ogarnięcie kilku spraw które wymagały dopracowania ale w końcu stało się. Od dzisiaj, od chwili opublikowania tej wiadomości pisać będę na forum jako Piotr Milecki.

Witam serdecznie nowego właściciela i oddaję to miejsce w dobre ręce, w nadziei że przyniesie to forum same pozytywy a duch tego miejsca nigdy nie wygaśnie.

Żegnam się i po raz ostatni piszę do Was jako admin...

Ps. Pisząc na konto PW, wiadomości nie trafiają już do mnie a do nowego właściciela. Jeśli coś dotyczy mnie prywatnie kierujcie sprawy \na moje PW żeby nie zaśmiecać skrzynki.
    Ostatnio edytowane przez Piotr Milecki ; 17-12-2012 o 22:01

Domyślnie

Dziękuję za wszystko Piotrze! I witam nowego "szefu".
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Dziękujemy za przeszłość! Witamy "po naszej stronie mocy" i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Czy to oznacza początek "Wielkiej Koalicji" miłośników sprzętu na "N" i na "C"?

Domyślnie

Dzięki Piotrze za wszystko. Mam nadzieję, że przyjaźnie i znajomości zawarte dzięki forum i dzięki Tobie przetrwają.
    Dużo zdrowia.

Domyślnie

Mam nadzieję, że przyjaźnie i znajomości zawarte dzięki forum i dzięki Tobie przetrwają.
    Dużo zdrowia.
    Tego akurat jestem absolutnie pewien.

Domyślnie

Dziękuję Piotrek za prowadzenie forum, cieszę sie, że mogłem być u Ciebie na warsztatach - ********* gość z Ciebie.
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Domyślnie

Piotrze, Trzymaj się ciepło i w zdrowiu! Forumowicze są za Tobą całym swym jestestwem

Witaj w naszym gronie nie zmieniasz strony Mocy, a tylko koszulkę i plakietkę Jesteśmy cały czas po tej samej stronie Mocy i barykady

Oszczędny w słowach Awatar Jachuu
    Miasto
    Sulików k. Zgorzelca

Domyślnie

Dziękuję za wszystko. Dzięki temu forum jeszcze bardziej pokochałem moje żółte N

Domyślnie

Jakby nie patrzeć Piotrze, jesteś teraz "Nowy"/"Świeżak" na forum

Witam zatem
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-12-2012 o 21:34 Powód: orto.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Dzięki PIOTRZE !!!
    NIKON

Strona 1 z 20 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów