Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie sprawdzalem

Sprawdzilem to przed chwilká, dziala poprawnie we wszystkich polach, praktycznie w tym samym czasie
    ok.1 sek.
    D700, S24-105/4 ART.

"...the first thing that you want, will be the last thing you'll ever need"

Domyślnie

Aparat wylądował w serwisie i już wrócił. Autofocus śmiga bezproblemowo, czegokolwiek bym mu nie kazał wyostrzyć. Dziękuję za odpowiedzi.
    Ostatnio edytowane przez aardvark ; 28-06-2007 o 16:15
    Cyber: Nikon D40 z kitem. Przepraszam...
    Anal: Ricoh XR-20sp (SMC Pentax-M 135 + noName 28-70 + Winder w char.gripa) // Zenit 12xp (Helios 58 + Jupiter 200)

Exclamation Serwis Nikona

I na koniec wyleję tu swoją frustrację. Serwis nikona dostarczył naprawiony sprzęt po 1,5 miesiącu, co dwa dni podając inforamcję ,,Tak! Będzie za dwa dni!". Spodziewałem się czegoś więcej po tej firmie, prawie zapomniałem jak wygląda mój aparat.. :/
    Cyber: Nikon D40 z kitem. Przepraszam...
    Anal: Ricoh XR-20sp (SMC Pentax-M 135 + noName 28-70 + Winder w char.gripa) // Zenit 12xp (Helios 58 + Jupiter 200)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aardvark Zobacz posta
    I na koniec wyleję tu swoją frustrację. Serwis nikona dostarczył naprawiony sprzęt po 1,5 miesiącu, co dwa dni podając inforamcję ,,Tak! Będzie za dwa dni!". Spodziewałem się czegoś więcej po tej firmie, prawie zapomniałem jak wygląda mój aparat.. :/
    Eeeehhh... szkoda gadac, najgorsze jest to, ze nic takiemu serwisowi nie mozna zrobic. Mają w dupie klientow i tyle... Jedyne czym mozna sie pocieszyc, to to, ze konkurencyjne serwisy nie lepsze są...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów