Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Oddalanie

Domyślnie Oddalanie

Co o tym sądzicie.Pozdrawiam
    1.
    2.

Domyślnie

Sądzę że fajna historię opowiadasz tymi pracami . Pozdrawiam

Domyślnie

Kolejne dobre odsłony .
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Ciekawie, niemniej towarzystwo drzew sprawia że Boryna wznosi się na zupełnie inny poziom
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Ja wybiorę drugą odsłonę .
    Jakoś to oddalanie bardziej dalej mi pasuje .

Domyślnie

Wybieram 2. Myślałeś może o kwadracie? Albo przekadrowaniu do 3:2 z postacią w PG mocnym pkt?

Domyślnie

Mam dokładnie takie wrażenie jak Ostry. Może nie jest to zły pomysł, drzewa niekoniecznie, ale coś co by jakoś układało ten kadr, jakaś lekko zagłębiona w terenie ścieżka, czy droga, jakiś krzaczek czy wzgórek, cokolwiek co byłoby kontrapunktem dla postaci.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

U mnie też dwójka wygrywa, ale z formatem można coś pokombinować, kwadrat wydaje się być dobrym pomysłem.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    U mnie też dwójka wygrywa, ale z formatem można coś pokombinować, kwadrat wydaje się być dobrym pomysłem.
    dokładnie, ale to już drobiazg natomiast seria "Borynowa" robi wrażenie, dobrze to Marianie wykombinowałeś, za pomysłowość jeszcze większe uznanie ... reżyser, scenograf i aktor w jednej osobie
    Pamiętaj u "Chłopów" były cztery pory roku...trzeba ten serial jeszcze trochę pociągnąć

Uprawnienia umieszczania postów