Szukaj
1 bardzo udana. Z jednej strony dobrze, że skonwertowałaś ją do CB, bo czerwona (?) różowa (?) amarantowa (?) arbuzowa (?) materia, w którą owinięte jest młodsze dziecko przeszkadza mi w odbiorze całej sceny. Z drugiej, jeśli to to samo miejsce i czas co na zdjęciu 2 to wybrałbym jednak kolor. Czyli zdjecie 1 w kolorach i tonalności z 2 ale bez takiej tkaniny. Myślę że większa głębia ostrości, obejmująca twarze obu dzieci nie zaszkodziłaby temu zdjęciu.
2 Z dobrych rzeczy to pewnie światło, tło dopasowane do całości. Z rzeczy złych: młodsze dziecko wygląda tu jak uszkodzona lalka, z brakującymi kończynami.
myślę co piszę
dla mnie super! 1 mnie powaliła emanuje miłością.
2 też swietna.
Gratuluje dzieciaczków i zdjęć
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Dzięki- jedynkę uwielbiam, właśnie za te emocje... byłam tamwidziałam rodzącą się niesamowitą wieź i miłość pomiędzy siostrami i czuję, ze to zdjęcie właśnie to oddało.
1 genialna - super wyczucie momentu i ukazanie uczuć
"Trójka" jest bardzo mądrym dopełnieniem całości. Jestem za.
sprzęt: fotografuję sercem
jedynka naj - RomanZW dobrze prawi jeśli chodzi o glębię ostrości
mnie sie bardzo podobaja
superpiękne dzieciaczki i trafione fotografie
bajka.
D7000 + MB-D11|D90 + MB-D80|S17-70 f2.8-4.0 HSM OS|N50 f/1.8D|N35 f/1.8G|SB-910|SB-600|Stroboframe Press-T Flash Bracket + SC-28 TTL Remote Cord|Lowepro D400 AW|
Skontaktuj się z nami