Witajcie po dłuższej przerwie!
Proszę o konstruktywną krytykę
1.
Szukaj
Witajcie po dłuższej przerwie!
Proszę o konstruktywną krytykę
1.
Z8 + różne klamoty
Fajna gromadka i kolory, a nie masz 1, 2 ale nieco bliżej?
Jednak coś się udałoGeneralnie bardzo fajne delikatne kolory, fajne ujęcie środowiskowe, przeszkadza mi jedynie PG chodzi o gałązkę bez końców.
Konstruktywnie o jemiołuszkach niestety nie potrafięłykam zdjęcia tych pięknych ptaków w każdych ilościach i jakości, jak i technice fotografowania
Niestety w tym roku jeszcze nie widziałem jemiołuszek, chociaż jest sporo zdjęć z Mazowsza. Niestety kolejna sobota i niedziela bez słońca ;-(. Gratuluję spotkania, oczywiście szkoda, że trafiłeś je na przelocie a nie na żerowisku bo byłaby szansa wtedy oglądać zdjęcia zbliżeniowe . Na te warunki jakie miałeś to zdjęcie jest b.dobre o czym koledzy już napisali ja dodam, że bardzo mi odpowiada luminacja tego zdjęcia
![]()
Bardzo fajnie to wyszlo
Gdybym byl autorem tego zdjecie,dalbym tytul "Bazie"![]()
Dobre środowiskowe ujecieMiłe, mieciutkie kolorki. Gratulacje!
Bardzo fajny kadr i kolory, no może ciut wadzi PG jak @atum zauważył, ale to drobiazg![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Coś by się znalazło ale nie wiem czy nie wstyd pokazywać, za bardzo daje po oczach tło, no cóż tylko tyle szczęścia miałem w spotkaniu z nimi.
Jest wiele fajnych zdjęć z tego roku. Niezły był (a może jeszcze jest) nalot
W dodatku to mały crop... no i ta gałązka coś aberruje.
2.
Ostatnio edytowane przez micwn ; 18-12-2012 o 18:33
Z8 + różne klamoty
Niestety, ale tego nie kupuje.Zbyt chaotyczne-> ta leszczyna po lewej, tutaj ptak sie schyla, a po prawej dwie se gruchaja...
i ja tego nie kupiłem - dla mnie to wersja dokumentacyjna
Dzięki za szczerość!!!
Z8 + różne klamoty
Skontaktuj się z nami