Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
    Oszczędny w słowach Awatar Ambrosious
    Miasto
    Wwa-Ursynów-Imielin

Domyślnie

OS - Win XP home 32 bit , Intel Pentium Dual CPU E2160 1,80 GHz , 1,99 GB RAM - tyle komputer zeznał.

A.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Pytałem o procesor, ponieważ na nieintelowskich potrafił się ten program wykładać, choć i to nie jest regułą.

Jestem więcej niż pewien, że na systemie, na którym próbujesz zainstalować cnx-a, była już kiedyś instalowana jedna z jego wersji.

Powiedz jeszcze, czy masz porządek w bibliotekach NET.Framework, czyli czy masz poinstalowane wszystkie?
    Medice, cura te ipsum.

Miasto
    Wwa-Ursynów-Imielin

Domyślnie

Jestem więcej niż pewien, że na systemie, na którym próbujesz zainstalować cnx-a, była już kiedyś instalowana jedna z jego wersji.
    Jeśli przyjąć, że jestem somnabulikiem , w nocy włączam komputer, coś instaluję i na drugi dzień nic nie pamiętam - takie wyjaśnienie jest całkiem przekonujące. Zawsze jest opcja : nieznani sprawcy. Przez pewien czas mój router bezprzewodowy był niezabezpieczony hasłem. Czy to możliwe, że.... ktoś z sąsiadów też polubił fotografię w RAW`ach? I coś ściągnął w ramach mojego IP ? ?

Powiedz jeszcze, czy masz porządek w bibliotekach NET.Framework, czyli czy masz poinstalowane wszystkie?[/QUOTE]
    Chyba chcesz mnie już całkiem pogrążyć.... Poprzednie pytanie było już bardzo trudne,,, Instaluję wszystko co mi Bil Gaets podsyła. Tym samym nie umiem powiedzieć czy czegoś tam może brakować? Chyba więc - nie .

Moja irytacja moze powodować, że nie jestem zbyt uprzejmy. Mam nadzieję, że mi to wybaczysz...
    A.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Środowisko NET.Framework jest dla systemu XP Home nieobowiązkowe, więc wcale bym się nie zdziwił, gdybyś miał w tym temacie zapóźnienia jakoweś.

Najczęściej użytkownicy tego OS-a instalują wersje wspomnianych bibliotek, dopiero, gdy ich obecności domaga się instalator jakiegoś programu, np. jakiejś pokręconej gierki w rodzaju gta.

ps.
    Nie jestem zbyt wrażliwy na frustracje userów.
    Medice, cura te ipsum.

Miasto
    Wwa-Ursynów-Imielin

Domyślnie

Ok. ale co właściwie teraz zrobić? Formatować dysk? Kupić nowy komputer, czy w ciemno kupić klucz licencyjny do C NX 2 ?
    A.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Doraźnie, proponuję skorzystanie z VirtualBox-a, a docelowo, trzeba będzie jednak przeinstalować system na czystej partycji, oczywiście o ile chcesz nadal przetestować cnx-a przed jego zakupem.
    Medice, cura te ipsum.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów