Szukaj
Choć jestem przeciwnikiem fotografowania dzieci w ten sposób, to muszę przyznać, że potencjał jest...Aż się boję, co będzie za kilka lat...![]()
Fajne... dziewczynka się stara , a TY zlewasz temat -> 0 obróbki, 0 retuszu , ocena 5/10.
"Nikon"
SADPUNK44 Rozumiem dlaczego jesteś przeciwny, i to niestety dowodzi że żyjemy w chorych czasachNatomiast co do modelki, to są jedne ze spokojniejszych póz, mała lubi się wygłupiać przed obiektywem, ale w taki sposób jak dorosła profesjonalna modelka, ja nic nie mówię co ma robić
)
josephebeloki - możesz rozwinąć, skąd takie wnioski... Nie lubię robienia z dzieci kosmitów z nienaturalnie kolorowymi oczkami itp... Przyjmuję krytykę, poza tym zlewaniem, musisz czasami przyjąć że ktoś ma inną koncepcję
...
Okularki mamy
Dzięki za wpisy...
A co chcesz retuszować u dziecka????? Obróbka zbędna i dzięki temu portret jest naturalny. Nie wiesz że to każdej brudnej powierzchni nie używa się proszku do czyszczenia?
D750/D700 / D80 + Nikkor N 24-70 + Nikkor 50mm + Samyang 14mm + SB600
Sprawa okularków się wyjaśniła - Piękna Mama,fajne okularki,zdjęcie ok .
Bardzo sympatyczna modeleczkaMam pytanie,co to jest ta czerwonawa obwódka wokół oczu na zdjęciu nr 2 ?
I am a Nikon girl
Szczerze nie wiem... teraz dopiero zwróciłem na to uwagę... Przyciemniałem minimalnie oczy i może to stąd ...
Skontaktuj się z nami