Szukaj
Pierwsze zdjęcie jest nieporównywalnie lepsze od reszty. Przynajmniej taka jest moja opinia.
Ciosu się unika – nie przeciwnika!
Co to w ogóle jest mocowanie ładunków?
Strach się odezwać
Twój tytuł coś mi zasugerował, z jakimś nastawieniem otwieram wątek, liczę na klimat, wchodzę i widzę coś jakby packshoty... któryś raz zresztą już u Ciebie.
Mając taką dziewczynę i wnętrza do dyspozycji, moim zdaniem nie wykorzystałeś tego - robiąc wszystko "poprawnie".
Gdybyś dał tytuł - dziewczyna w pokoju hotelowym - byłoby ok, bo właśnie takich zdjęć bym się spodziewał
Oczywiście jest to moja prywatna opinia, nie koniecznie sensowna.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Najbardziej mi podchodzą 1-4. Fajne światełko, kolory miękkie, przyjemne w odbiorze. Co do 5 nie leży mi pozycja modelki, a na 6 jak napisał już jeden kolega, biust modelki nie wyszedł korzystnie. Ale technicznie wszystkie zdjęcia są super.
1ka - była by najlepsza gdyby nie... dół. Ubranko dosyć się zlało (wiem, są jakieś szczegóły) i wygląda to bardzo ciężko, dodatkowo powiększa optycznie bardzo pupe modelki. Jak dla mnie zbyt pomarańczowo, no ale to już kwestia tego co chciałeś tam osiągnąć.
2jka - poprzednicy pisali - światło zabiło klimat wnętrza. Modelka też niespecjalnie zagrała - "o leże sobie na łóżku, w butach". Skrót perspektywiczny bliższej nogi nie wygląda fajnie, a zwłaszcza stóp - popatrz na tą "dłuższą" noge i stope - wygląda jak kopytko.
3jka - ciało bezkształtne przez tą marynarke i strój który z tej perspektywy daje efekt nieokreślonej bryły. Noga nieprzyjemnie ucięta, wygląda jak kołek.
4ka - znowu noga - ta niższa. Brak połączenia wizualnego z resztą ciała, kolano wycelowane w obiektyw - przyjrzyj się samemu temu elementowi zdjęcia - nie wygląda dziwnie? Marynarka znowu troszkę bezsensu imo - nie pasuje do klimatu całości. Skoro to glamour to można by też wyretuszować choćby te zmarszczki po kolanem.
5tka - nie leży mi kompozycja. Biały dół tez z niczym nie koresponduje... Duzy skrót na lewej ręce - wygląda krótko i masywnie.
6tka - perspektywa... nogi wyglądają na 2x większe i masywniejsze niż reszta ciała, nie mówiąc o głowie która zrobiła się malutka. Jedna pierś zniknęła.
Skontaktuj się z nami