No to dysk masz raczej ok.
CCleaner: http://www.piriform.com/ccleaner on ci wyczysci z registro duzo smieci, itp. sprawdz sobie.
Szukaj
No to dysk masz raczej ok.
CCleaner: http://www.piriform.com/ccleaner on ci wyczysci z registro duzo smieci, itp. sprawdz sobie.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
kiedyś tak czyściłem dysk, że połowa poznikała ! czy to bezpieczne ?
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Tym programem? A patrzyles co masz w autostarcie?
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
innym. Już czyszcze. Pliki. Rejestr. Kopie zapasowa zrobiłem. Usuwam teraz cs3 bo Zapomniałem że jest zainstalowanyprogram naprawił błędy w rejestrze. Autostart pusty. Zaraz reset kompa i sprawdze Jak chodzi
Powinno byc ok, w ostatecznosci, bym odinstalowala cs5 i zainstalowala od nowa.
system chodzi chyba ok. nie widzę nic złego/dziwnego.
ale jeżeli chodzi o kadrowanie to chodzi tak samo, długo że masakra. Paint kadruje w mgnieniu okaa tuu masakra
musi być jakiś sposób na pozbycie się tego problemu. Może komuś wyśle na maila ten plik i mi ktoś powie jak u niego się go kadrujemaile na priv
![]()
nie wiem co pomogło, ale zainstalowaniu ponownie cs5 problem z kadrowaniem tego pliku znikłteraz będę testować
muszę tylko zainstalować nowszą wersje Camera Raw
![]()
dziękuje za pomoc wszystkim![]()
Skontaktuj się z nami