Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Statyw do SB 700

Serwus,
    poszukuję dobrego statywu do lampy reporterskiej sb-700
    W zasadzie poszukuję takiego z wąsko rozstawianymi nogami - tylko boję się trochę o stabilność ...

Jest coś moze sprawdzonego nie drogiego oraz statecznego ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ronol Zobacz posta
    Serwus,
    poszukuję dobrego statywu do lampy reporterskiej sb-700
    W zasadzie poszukuję takiego z wąsko rozstawianymi nogami - tylko boję się trochę o stabilność ...

Jest coś moze sprawdzonego nie drogiego oraz statecznego ?
    quantuum air260
    mialem podobny problem i po przekopaniu forum (jest masa watkow) wybor pada prawie zawsze na ww.

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Osobiście kupiłem kilka lat temu statywy F&V po 50zł i dla fotoamatora w zupełności wystarczają. Działają nieustannie do tej pory a już troche przeszły.
    Jeśli użyszasz samej lampy bez np parasloki to każdy statyw będzie stabilny.
    D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |

Domyślnie

Można również poskładać coś na wzór zestawu zagramanicznych strobistów:

kompaktowy statyw: Phottix Compact Light Stand P200 (niestety nie tani - 140PLN z wysyłką)
    + np. zestaw: PHOTTIX EASY-UP 70x70cm + UCHWYT VAROS XS (205 PLN)

Mamy wówczas cały zestaw do strobingu, bardziej stabilny niż z parasolką, a do tego dość mały w transporcie.

Aukcje dałem dwóch sprzedawców, bo z tego co widzę tylko oni oferują na Alledrogo te gadżety
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Dzięki
    a czy quantuum air260 jest wężej rozstawiany nogami niż Phottix ? bo jak maja mi sie nogi rozłazić na metr w każdą stronę to prędzej czy później ktoś tą nogę zahaczy... znając życie

Uprawnienia umieszczania postów