Close

Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 145

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Fajnie wszystko wyglada, ale panienka sama sie przyznala ze kontaktowal sie z nia czlowiek z firmy PR, w dodatku miala juz z nim konkaty wczesniej przy innych kampaniach.
    o to właśnie chodzi. najpierw jeżdżenie po serwisie nikona a dopiero później się okazało że to koleś z PR do niej dzwonił. W dodatku go znała więc takie rzeczy się załatwia między sobą a nie robi zamieszanie.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    o to właśnie chodzi. najpierw jeżdżenie po serwisie nikona a dopiero później się okazało że to koleś z PR do niej dzwonił. W dodatku go znała więc takie rzeczy się załatwia między sobą a nie robi zamieszanie.
    Wiesz, dziwnie to wyglada, psuje sie aparat, wpis na fejsie, kontakt ze znajomym od PR ktory przypadkiem obsluguje ta firme, moze jak zrobi sie ciut szumu to naprawia za darmo, nie naprawili to robimy flame, moze firma dla spokoju podrzuci chociaz D3200
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Wiesz, dziwnie to wyglada, psuje sie aparat, wpis na fejsie, kontakt ze znajomym od PR ktory przypadkiem obsluguje ta firme, moze jak zrobi sie ciut szumu to naprawia za darmo, nie naprawili to robimy flame, moze firma dla spokoju podrzuci chociaz D3200
    wiem
    od paru dni na grupie "nie fotografuje za darmo" na fb też jest dyskusja o tym, od samego początku coś się nie klei w tej historii. najpierw nikon daje dupy później się okazuje że to PR daje dupy w dodatku znała tą osobę. I dalej jeżdżenie po nikonie chociaż nikon nic nie zrobił. cały czas znamy wersje "znanej blogerki" a nikt nie wie jak wyglądało to z 2 strony. Nasza "blogerka" też nie robi nic aby się uwiarygodnić czyli np podać nazwisko osoby z którą rozmawiała( przecież może). Wszystko jest strasznie dziwne i naciągane.

Blogerka się tłumaczy że przecież o nic nie prosiła ale ten jej "żartobliwy ton" nie oznacza że nie chce dostać.
    "Napiszę w "żartach" że popsuł mi się aparat, a nuż się uda i ktoś wyśle, ale przecież ja na to nie liczę to tylko żarty(ale jak któraś firma wyśle to zrobię Wam dobrze na blogu)"

tyle mojego komentarza
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Blogerka ma reklamę i tak naprawdę TYLKO O TO, w tym wszystkim chodzi. Sami jej tę reklamę robicie Ale z tego chyba sobie sprawę zdajecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Blogerka ma reklamę i tak naprawdę TYLKO O TO, w tym wszystkim chodzi. Sami jej tę reklamę robicie Ale z tego chyba sobie sprawę zdajecie
    zacytuje siebie z w/w grupy z fb

teraz wszyscy linczują nikona za serwis i w ogóle działanie (generalnie mają racje bo w większości znanych mi przypadków działania to jest jakaś masakra) a co się okaże gdy ten ktoś kto dzwonił wcale nie pracuje w nikonie/pr nikona? nie znamy jego nazwiska i nei mamy jego wersji. A przecież znamy takie przypadki prawda? (np afera sprzed 2 tyg gdzie dzwonili do szpitala podając się jako członkowie rodziny królewskiej UK)

Byłoby śmiesznie gdyby po paru miesiącach np się okazało że nasza "znana blogerka" potrzebowała trochę "ruchu w interesie" w myśl zasady "nie ważne jak mówią, ważne aby mówili"

Siedzę sporo w necie przeglądam różne blogi i nigdy o niej nie słyszałem, jedynym faktem który dla mnie ją "uwiarygadnia" że istnieje jest poparcie Tomka T (blogera kominek.es)

I umówmy się jaki procent czy nawet promil czytelników bloga autorki będzie przed wyborem nikon/canon?
    Pisałem to zanim doczytałem że to znajomy blogerki z PR nikona(choć nadal nie wiemy czy tak jest faktycznie, tylko ona tak twierdzi)

Domyślnie

A tak przy okazji.. jaka agencja zajmuje się PR Nikona w Polsce?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    A tak przy okazji.. jaka agencja zajmuje się PR Nikona w Polsce?
    Agencja WALK PR
    http://nikon.pl/pl_PL/press_room/pre...cts.page?lang=

Domyślnie

Dziwię się forumowiczom broniącym Nikona

Dla przypomnienia
    http://nikoniarze.pl/stare-dobre-czasy/

Firma pokazała środkowy palec swoim użytkownikom
    Czasami mam wrażenie, że przedstawiciele firmy żyją w innych czasach i wydaje im się, że są jedyną firmą foto na świecie.

Całkowite milczenie firmy Nikon na ewidentne wady sprzętu prędzej czy później odbije się negatywnie na wizerunku firmy, który nie jest tak łatwo odbudować.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Dziwię się forumowiczom broniącym Nikona

Dla przypomnienia
    http://nikoniarze.pl/stare-dobre-czasy/

Firma pokazała środkowy palec swoim użytkownikom
    Czasami mam wrażenie, że przedstawiciele firmy żyją w innych czasach i wydaje im się, że są jedyną firmą foto na świecie.

Całkowite milczenie firmy Nikon na ewidentne wady sprzętu prędzej czy później odbije się negatywnie na wizerunku firmy, który nie jest tak łatwo odbudować.
    sądzę że nikt bezpośrednio nie broni nikona, po prostu cześć, w tym ja, czuje że coś jest nie tak w tej historii.

a co do milczenia nikona to:
    "Poprosiliśmy o opinię o całej sprawie reprezentującą Nikona w mediach Agnieszkę Bacińską, która odpisała nam: "Jeszcze raz analizowaliśmy sprawę, jednak ze względu na nasze dotychczasowe relacje i pozytywne doświadczenia we współpracy z blogosferą nie chcielibyśmy komentować zaistniałej sytuacji". "

Domyślnie

Ale już same oferowanie naprawy gdzie koszt jest większy niż wartość aparatu bardzo źle świadczy o firmie.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Strona 4 z 15 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów