Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Dzwoniec

Domyślnie

Na 1 przeszkadza mi to, że widać stołówkę(sam patyk z mchem jest ok), jakość bdb. 2 z tym padającym śniegiem jest wyborna

Domyślnie

2 jest doskonała. Ostrość, światło - wyborne...

Domyślnie

tylko 2-ka - dobra kompozycja, kadr i jakość
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Jakościowo i kolorystycznie rewelacyjne ujęcia
    Na 2 przeszkadza mi ten zasłonięty koniec patyka, sam popełniłem w tym roku kilka podobnych kadrów i jestem z nich niezadowolony
    Na 1 troszkę wadzi widoczne jedzonko
    Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Obydwa śliczne. Ładne światło i kolorki nie wspomnę o szczegółowości A można wiedzieć jakim szkiełkiem Dzwoniec został załapany ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raftik Zobacz posta
    Obydwa śliczne. Ładne światło i kolorki nie wspomnę o szczegółowości A można wiedzieć jakim szkiełkiem Dzwoniec został załapany ?

Zadna tajemnica. 300+300
    A dokładniej D300s+N300AF-s

Domyślnie

Kadry podobają się. Jeśli chodzi o mnie jestem bardziej za zdjęciem nr 2. Jednak bez widocznego zakończenia tego patyka tak trochę dziwnie prezentuje się. To taka mała uwaga, ale kadry przednie.

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

No to ja może napisze od siebie ze 2 mi się bardzo podoba, nie jestem jakimś"onanistą patykowym" i raczej zwracam uwagę na główny motyw zdjęcia. A w tym przypadku przemawia to do mnie na duży plusik.Gratki

Domyślnie

2 zdjęcie super światło kolorki ostrość

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów