Na 1 przeszkadza mi to, że widać stołówkę(sam patyk z mchem jest ok), jakość bdb. 2 z tym padającym śniegiem jest wyborna![]()
Szukaj
Na 1 przeszkadza mi to, że widać stołówkę(sam patyk z mchem jest ok), jakość bdb. 2 z tym padającym śniegiem jest wyborna![]()
2 jest doskonała. Ostrość, światło - wyborne...
tylko 2-ka - dobra kompozycja, kadr i jakość![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Jakościowo i kolorystycznie rewelacyjne ujęcia![]()
Na 2 przeszkadza mi ten zasłonięty koniec patyka, sam popełniłem w tym roku kilka podobnych kadrów i jestem z nich niezadowolony
Na 1 troszkę wadzi widoczne jedzonko
Pozdrawiam
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Obydwa śliczne. Ładne światło i kolorki nie wspomnę o szczegółowościA można wiedzieć jakim szkiełkiem Dzwoniec został załapany ?
Kadry podobają się. Jeśli chodzi o mnie jestem bardziej za zdjęciem nr 2. Jednak bez widocznego zakończenia tego patyka tak trochę dziwnie prezentuje się. To taka mała uwaga, ale kadry przednie.
No to ja może napisze od siebie ze 2 mi się bardzo podoba, nie jestem jakimś"onanistą patykowym" i raczej zwracam uwagę na główny motyw zdjęcia. A w tym przypadku przemawia to do mnie na duży plusik.Gratki
2 zdjęcie super światło kolorki ostrość