Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Nikon D70

Domyślnie Nikon D70

Witam!
    Znalazłem Nikona D70 który jest w bardzo dobrym stanie, właściciel zrobił min 19 tyś. zdjęć. Oczekuje za niego 400 zł, ale ja nie jestem do końca przekonany. Zastanawiam się czy ten przebieg nie jest za duży, bo szkoda mi wydać 4 stówy na aparat który pochodzi mi kilka miesięcy. Może ktoś z was jest posiadaczem owego sprzętu i chciałby się wypowiedzieć na jego temat, ile już zdjęć zrobił. Czy w tym aparacie można liczyć na bezawaryjność? Ile średnio wytrzymuje ten sprzęt? Proszę o szczerą odpowiedz, z góry dziękuje.

Pozdrawiam,
    Paweł

Domyślnie

...to mały "przebieg".
    Nikon system...

How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

posiadam D70s.
    na liczniku 43 tys, bez żadnej awarii. Kupiłem za 400 zł z uszkodzoną lampą wbudowaną i przebiegiem 19 tys.
    słyszałem o przypadkach dochodzących do 100 tys
    mz warto, za taką kasę nie kupisz nic innego (ale warto polować na okazje), a skoro kręcą Cię stare (aczkolwiek dobrze działające!) puszki to bierz
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

brać, cena przyzwoita, o ile lustro już nie blokuje się raz na jakiś czas - pytanie czy uczciwy sprzedawca... (u mnie usterka pojawiła się przy ok. 10 i unieruchomiła puszkę przy ok. 17tys.)

Domyślnie

Za 400zł brać i się nie zastanawiać. Mój ma na liczniku też około tyle i przeżył bardzo ekstremalne warunki i zjechał ćwierć świata i się ma dobrze
    Kupuj i rób zdjęcia, to solidna konstrukcja !
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Nie ma się nad czym zastanawiać...jeżeli wizualnie jest ok to taki przebieg to pikuś. To świetna puszka... mam drugi egzemplarz (D70s) i wszystkie obiektywy działały na nich bez zarzutu...to ogromna zaleta....

Domyślnie

Z takim przebiegiem jak najbardziej, sprawdź, czy wszystko dobrze funkcjonuje i kupuj

Domyślnie

19 tys. ? Phi to mało
    Mój ma już raz przekręcowny licznik fabryczny + 10 tys chyba. Tak się zastanawiam czy w ogóle wystawić na sprzedaż, czy znajdą się na niego fachowcy
    Deluxe Limited Edition with Bonus Track & DVD

Domyślnie

za tę kasę co w odsprzedaży to zostawiać jako zapasowe body...
    Nikon i podróże ...

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów