Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Z drugiej strony podejrzewam, ze moja ciagla praca z lustrzankami strasznie wypaczyla caly tekst. Czy da sie kupic cos sensownego, gdy w glowie huczy od D3s/D4?
    Krótko i zwięźle - NIE.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Wracajac jeszcze do N1. Az cisnie sie na usta "Nikonie, co ty zrobiles?!" Matryce CX przeboleje, ale brak lampy (V1), zero ergonomii i wszystko w menu? Nikonie, doslownie zmuszasz mnie do kupna konkurencji!

Domyślnie

Właśnie dlatego w N1 jakoś działa AF-C że matryca jest taka mała = tolerancyjna dla przestrzałów.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Właśnie dlatego w N1 jakoś działa AF-C że matryca jest taka mała = tolerancyjna dla przestrzałów.
    To rozumiem, ale zero ergonomii? Kto to to projektowal? Niewidomy po pijaku?

Domyślnie

To rozumiem, ale zero ergonomii? Kto to to projektowal? Niewidomy po pijaku?
    Jakiej znów ergonomii? Ma być mały to jest. Jak za mały, możesz w drugą rękę wziąć pustaka... albo jakieś D300...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Idąc tym tokiem myslenia to w kompaktach z mniejszą matrycą powinno być jeszcze lepiej, ...ale nie jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jjj Zobacz posta
    Idąc tym tokiem myslenia to w kompaktach z mniejszą matrycą powinno być jeszcze lepiej, ...ale nie jest
    Jest lepiej. Wystarczy ustawić na hiperfokalną, przełączyć na MF i lecimy.

Domyślnie

Lepiej jest przeciez wyciagnac kilka przyciskow na body, aby laik wiedzial, ze jak wybierze twarzyczke, to ma portret, a jak da na M to ma manuala, niz grzebac w menu pod dziwnymi nazwami.

Domyślnie

Lepiej jest przeciez wyciagnac kilka przyciskow na body, aby laik wiedzial, ze jak wybierze twarzyczke, to ma portret, a jak da na M to ma manuala, niz grzebac w menu pod dziwnymi nazwami.
    Przy takiej matrycy jedynym sensownym przyciskiem jest spust migawki. Reszta to większa lub mniejsza ściema.

Domyślnie

Bzdury piszesz

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów