Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie Znajdzie się ktoś, kto zrobi prostą stronę z panoramami sferycznymi, w miarę tanio :)

Jako, że nie mam najmniejszego pojęcia o tworzeniu stron internetowych, to chciałbym się zorientować, czy na forum znajdzie się ktoś, kto za rozsądną opłatą zrobiłby niezbyt skomplikowaną stronę z panoramami sferycznymi?
    Jeśli tak, to zapraszam na priv

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    Jako, że nie mam najmniejszego pojęcia o tworzeniu stron internetowych, to chciałbym się zorientować, czy na forum znajdzie się ktoś, kto za rozsądną opłatą zrobiłby niezbyt skomplikowaną stronę z panoramami sferycznymi?
    Jeśli tak, to zapraszam na priv
    w sensie że co? ktoś jedzie do Ciebie robi foty składa panoramę sferyczną i daje Ci pliki po przygotowaniu żebyś wrzucił sobie na serwer czy Ty robisz zdjęcia i przysyłasz i ktoś rzeźbi.
    no i to mają być połączone ze sobą (wirtualna wycieczka) czy nie?
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

W sensie, że ja robię zdjęcia, rzeźbię, łączę w wirtualną wycieczkę, a ktoś to wrzuca na stronę tak, aby ladnie wyglądało i działało.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    W sensie, że ja robię zdjęcia, rzeźbię, łączę w wirtualną wycieczkę, a ktoś to wrzuca na stronę tak, aby ladnie wyglądało i działało.
    hmm a stronę już masz(jakąkolwiek na której chcesz mieć tą wycieczkę) czy strona od 0?
    bo jak stronę masz to w programie w którym robisz wycieczkę plik wynikowy powinieneś mieć w html(miedzy innymi) wrzucasz na serwer i na stronie robisz link do tego html
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Strona ma być utworzona od 0.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    http://www.piwinski.com.pl/ Pewnie pół forum ma strony od Łukasza
    Niektórzy nawet trzy.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Uprawnienia umieszczania postów