Jedno z lepszych - z tego miejsca - jakie miałem okazję oglądać. Ja takich warunków nigdy tam nie trafiłem.
Szukaj
Jedno z lepszych - z tego miejsca - jakie miałem okazję oglądać. Ja takich warunków nigdy tam nie trafiłem.
Dawno nie widziałem tak fantastycznej pracy.
Miodzio - bajeczka.![]()
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Patrzę.... Alaska ... potem czytam ... a to Polska, Mega.... po prostu Mega.
Wpajano mi zawsze, że nie ma idealnego modelu, tylko że można dążyć do idealnego modelu => A TUTAJ właśnie taki model występuje![]()
Brawo.
"Nikon"
Świetne!
D600 | N24-70 2.8G ED | N85 1.8G | N70-300 4.5-5.6G VR | SB-600
Nic odkrywczego już nie dopiszę. Dołączę się tylko do zachwytów. Wracam do tego zdjęcia kolejny raz i nadal robi niesamowite wrażenie. Gratulacje!![]()
Mnie to zdjęcie inspiruje. Już planuje zimowy wypad w Pienieny ... Pogratulować foty
Jest pięknie po całości.
Napiszę coś jeszcze, aby mnie nie wykasowali: ................................., pięknie.
przepiekne
świetne
świetne, no cóż generalnie to pewnie już wszystkie możliwe kadry zostały zrobione i co z tego, to zdjęcie jest świetne w takim przypadku to inni muszą zmierzyć sie z poziomem tego zdjęcia.
Ostatnio widziałem wystawę, zawodowca, w temacie typowo krakowskim, nawet przeczytałem opis do wystawy pisało że jest świetnie i wybitnieno cóż sam robię lepsze (znacznie lepsze powiem nieskromnie), a nie poczuwam się aby były wibitne czasami nie nawet nie czuję że są dobre, pomyślałem sobie że jak ktoś robi taki temat to powinien najpierw pomyśleć, potem rzucić okiem na jakieś albumy np. Bujaka i znowu pomysleć czy potrafi pokazać to lepiej albo przynajmniej inaczej, z innej perspektywy, jesli odpowiedź brzmi - nie, a facet jest zawodowcem to może sobie taki temat odpuścić a tymczasem rzeczywistość gnie się pod naporem ego, facet robi, ktoś pisze wtępniaka ("wybitne"), powstaje wystawa, album
, jak to szło "nie matura a chęć szczera zrobi z ciebie oficera" - ponadczasowe.
Jestem szumofobem. S50F1.4A
Skontaktuj się z nami