@fotomichał, że może pod tym linkiem są fajniejsze ???
Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
Szukaj
@fotomichał, że może pod tym linkiem są fajniejsze ???
Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2
totalna amatorka
Jak dla mnie zdjęcie świetne, szacun![]()
rewelacja...!co tu więcej pisać...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Z całym szacunkiem, chyba złego linka wkleiłeś. Te zdjęcia są ok, ale nie powiem aby miały mnie powalić bardziej niż to zdjęcie, lub nawet zdjęcia które masz na swojej stronie.
Podoba mi się jak miejscowo ciepłe światełko muska las i góry w tle. Mgły w dolinach ładnie porządkują zdjęcie.
Przepraszam, że mam inne zdanie.
Postaram się następnym razem dostosować do większości.
Jeszcze raz przepraszam ...
strasznie mi teraz głupio
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Dzieki za komentarze.
Co do oryginalności, to generalnie nie jest łatwo o dziewicze miejscówki, chociaż trzeba szukać, moim zdaniem.
Niezależnie od tego, warto brać się za bary z tymi znanymi i opowiedzieć coś od siebie.
Cóż tu można napisać po tyloma słowami zachwytów?
Kapitalna praca - tyle!
NIKON
Bardzo dobra fotografia!
Natomiast co do oryginalności to można by na ten temat książkę napisać. Moim zdaniem góry mają to coś w sobie że można byś setki razy w tym samym miejscu i za każdym razem będzie inaczej.
Kto był na Sokolicy ten wie jak tam sprawa wygląda z foceniem, naprawdę nieźle trzeba się nagimnastykować by coś wyjątkowego pokazać.
Widziałem sporo bardzo dobrych ujęć z tego miejsca również analogowych starych fotografii, niemniej w sumie na pewno nie było ich tysiące![]()
kilkadziesiąt i owszem ale nie tysiące
Mam tu na myśli dobrych fotografii nie turystycznych fot bo tych to będą miliony![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Bardzo dobry górski widoczek, zdjęcie na duży plus, musi się podobać![]()
Skontaktuj się z nami