Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Arrow

Domyślnie

Według mnie, najlepszym zdjęciem z całego setu jest czwórka, a po nim jedynka.
    Za staranność obróbki, makijażu i doboru Accessoires, z pewnością należy się duża pochwała.
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

Rzeczywiście jedynka mocno się wyróżnia. Miałem nadzieję na super sesję po niej, a wyszło... średnio. Widać fajne pomysły na kadry jak w czwórce i szóstce. Ale ciągle coś tu nie gra do końca. Wdzianko całkiem fajne, tylko modelka ma trudne proporcje ciała - wygląda na niziutką. I dlatego jedynka wyłącznie, gdyż tam nic nie zaburza relacji między łukiem, dziewczyną i otoczeniem. Czwórka to również udany kadr, ale zupełnie inny. Dynamizm i kadru i perspektywy i pozy na jedynce robi natychmiastowe wrażenie. Pewnie przyciemniłbym dół i być może górę dodatkowo. Na pewno ciekawa próba, ale nie do końca wykorzystana. Chyba kadrowo też, bo skoro ciężko wpasować się z całą sylwetką, to może ciasne połówki i zbliżenia dałyby lepszy efekt. Oby nie tak sztucznie pozowane jak na 8.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów