Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Arrow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Travis6Strong Zobacz posta
    ...
    Wykorzystaj ponownie modelke, tyle że w klimacie średniowiecznym z drewniakiem np. angielskim lub refleksyjnym
    I wtedy klimatyczny las by był idealny jako tło

Domyślnie

Za jasne
    Za czyste
    według mnie oczywiscie
    Każdy z elementów tego zdjęcia jest ok - razem zebrane - nie tworzą spójnej całości

Domyślnie

Ładne zdjęcia, Przemyślane. Dla mnie 1 i 8 mimika zatrzymała mnie
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Za jasne
    Za czyste
    według mnie oczywiscie
    Każdy z elementów tego zdjęcia jest ok - razem zebrane - nie tworzą spójnej całości
    Jakie za jasne? (odpowiadac na to nie musisz :P )
    za czyste - Przyzwyczaj się odwiedzając moje posty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowart Zobacz posta
    Jakie za jasne? (odpowiadac na to nie musisz :P )
    za czyste - Przyzwyczaj się odwiedzając moje posty
    To po cholere pchasz sie w próby stylizacji które nijak nie są spójne z twoim typem fotografowania, lub nie potrafisz dostosować sie do nich choć trochę ?
    Wiesz - jakby np, Kll Bill-a w ten sposób zrobiono/sfilmowano to nie dało by się już wogóle tego oglądać - mam nadzieję że ten przykład wyjaśni o co mi chodzi.

Co do jasności - odpowiem - nie chodziło mi o błąd techniczny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    To po cholere pchasz sie w próby stylizacji które nijak nie są spójne z twoim typem fotografowania, lub nie potrafisz dostosować sie do nich choć trochę ?...
    Przepraszam więcej się to nie powtórzy

A tym czasem dzięki wszystkim pozostałym za opinie i zapraszam do nowego posta

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Wygląda tak, jakby pomysł na kadry skończył się po 1 klatce. 1 zdjęcie super, następne to już mniejsza lub większa klapa. Najważniejszym problemem jest tytułowy łuk i strzała. Po prostu, na zdjęciach najwyraźniej przeszkadza. Modelka nie bardzo wie co z nim zrobić, a w konsekwencji zdjęcia są statyczne, brak w nich dynamizmu, którego można by oczekiwać po temacie. Może warto było zapoznać modelkę choćby z poprawnym uchwytem czy pozycją strzelecką. Dokładniej zaplanować i wyreżyserować kadry, tworząc spójną historię.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

łuk to może jest z włókna węglowego?
    Nikon 5100, S24-70 HSM T17-50VS 18-55/55-300,SB-700ENELOOP BC-1000

Domyślnie

W moim odbiorze przerysowanie na zdjęciu 2 (wynikające chyba z perspektywy?) sprawiło, że głowa wyszła nienaturalnie duża. Tego kadru nie kupuję.

Domyślnie

Ze wszystkich zdjęć najlepszy jest makijaż. Sceneria nie pasuje do modelki który potencjał miała ogromny. Całość jakoś kojarzy mi się z filmem Kick Ass
    D700 | D5100 | N18-35 | S20/1.8 | S35/1.4 | N35/1.8 | N50/1.4G | N50/1.8G | N85/1.8G | SB-700 | SB-400

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów